• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

rozmaitości

Status
Zamknięty.

matik43

Użytkownik zbanowany
Punktów
6
Miasto
wolbrom
To w takim razie trzeba ogłosić dymisje i oddać przywileje zaufanego warsztatu:oops:

KarolQ

Bywalec
Punktów
5
Miasto
Eire
Rozumiem, ze jesli w tej sytuacji przesle panu nr swojego konta w banku, to odda mi pan kwote, ktora zaplacilem za przekladke swojego samochodu w pana warsztacie.
Od razu uprzedzam, ze nie jestem zainteresowany zadnymi poprawkami.
W tym samochodzie jest zbyt wiele niedorobek, zeby je wszystkie zliczyc, a co dopiero poprawic!!

KM Servis

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
Piaseczno
prosze o maila z nr umowy i dokładniejszym opisem bo narazie to tylko wiadomo ze masz samochód.

KarolQ

Bywalec
Punktów
5
Miasto
Eire
Nie omieszkam.
Poinformuje rowniez forumowiczow jak zakonczyla sie moja sprawa.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
czytaj uwaznie,spaprany owszem ale niewszystko o czym pisała sie zgadza a nie jestem z pierwszej łapanki zeby sie nabierac na jakies wymysły paranoiczki.

Niewiem jak to auto wyjechalo od Ciebie ,ale zadne tlumaczenie ze oddales auto do innego goscia na przekladke a on to spieprzyl ty ponosisz odpowiedzialnosc za ta fuszere,
rozumiem ze czlowiek jest czlowiekiem i mozna sie pomylic ale niestety za bledy czeba placic

a taki tekst jak powyzej kfalifikuje Cie na HAMA I TYLE

POZDRAWIAM WSZYSTKICH ODPOWIEDZIALNYCH

Daniel

Początkujący
Punktów
0
Miasto
łódzkie
no jak kolego wzjołes kase a spaprałes auto to albo sie poprawia oczywiscie jak klient jeszcze chce a jak chce jechac gdzieś indziej to powinieneś pokryć koszty a nie sciemniac.bo z takimi ludzmi wiesz co sie robi......

KarolQ

Bywalec
Punktów
5
Miasto
Eire
matik43 :alko:
Mimo, ze jestem w plecy 8 kawalkow, to chyba wyskrobie jeszcze troche, coby napic sie z Toba.
Na Ciebie zawsze mozna liczyc...

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
Kolego Matik43, jeśli masz coś do powiedzenia w tym temacie to napisz to jasno a nie jakieś tam małoznaczące wypowiedzi po których trzeba się domyślać co autor miał na myśli.

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
a może on jest jak DR JEKYLL I MR HYDE :wako2:jak za dużo wypije to zmienia wcielenie :lol:

matik43

Użytkownik zbanowany
Punktów
6
Miasto
wolbrom
nie trzeba wymieniać lamp zeby zrobić przegląd lampy jak wszyscy wiedzą można przerobić,jest napisane w cenniku ze wszystko działa prawidłowo.

i kolego pisz na temat a nie szukaj sensacji

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom