• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

rozmaitości

Status
Zamknięty.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
jak powiem że masz na imie Robert to coś wygrałem ?

matik43

Użytkownik zbanowany
Punktów
6
Miasto
wolbrom
Kiedyś była mowa na forum o wywiadach do gazet,żaden z warsztatów nie miał odwagi? A ten jednak miał,ciesze sie teraz że oddałem tam auto które wcześniej chciałem sprzedać.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
piszesz tak jak Pan delegat5 kiedys

moze to nastepne wcielenie Pana Mazura

matik43

Użytkownik zbanowany
Punktów
6
Miasto
wolbrom
piszesz tak jak Pan delegat5 kiedys

moze to nastepne wcielenie Pana Mazura

Ciekawe sprawy kolego piszesz? to zobacz w ogłoszeniach sprzedaży jest tam mój passat gdybym był mazurkiem to nie sprzedawał bym anglika chyba proste

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
OK
przeciez to wolna strefa wiec czemu kasuje sie posty

ale wrócmy do tematu
pytanie Panie Matik43

jak dlugo robili ten samochod???

matik43

Użytkownik zbanowany
Punktów
6
Miasto
wolbrom
Umówiony na przekładkę byłem we wtorek rano o ósmej,trochę sie spużniłem i byłem na miejscu około 9 15 panowie już w tym czsie rozbierali a6 bo czekali na mnie a ja sie spużniłem mimo to dwóch ludzi zajęło sie moim autem po godzinie czasu passat był rozebrany.w tym czasie jeden z ludzi odwiercał ścianę europejską z dawcy chłopaki prace skończyli po osiemnastej. W pięciu ludzi zamontowali dwie ściany grodziowe Na drugi dzień był tylko montaż magiel .przewody klimy ,instalacja w dżwiach oraz pod fotelami nabijanie klimy przykręcanie pedałków montaż konsoli podłączanie kostek wszystko tam miało swoje miejsce bardzo szybko i sprawnie im to szło potem jeszcze zbieżność przykręcanie kierownicy, no i o 15 30 następnoego dnia wracałem do domu w tym czasie była zrobiona też a6 tak że 5 osób plus mazurek dwa auta zrobili. Autem jeżdże ponad dwa miesiace wszystko sprawuję sie bardzo dobrze w cenie przekładki dostałem radio z nawigacja z czego żona sie bardzo cieszy.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
ok
PYTANIE
CO jeszcze Pan Mazurek daje w gratis

i tak niewieze w takie cuda i tak
ale OK jezeli tak piszesz to tak bylo

koncze temat

matik43

Użytkownik zbanowany
Punktów
6
Miasto
wolbrom
nie wierzysz ? nie wież kolega wektra z forum był u mnie widział prace mazurka w nie długim czasie sam opisze swoja przekładke

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
a co tu wierzyc,niewierzyć od lat ci sami ludzie robią jedną marke,daj im jakąś niespodzianke typu załozyc klime jak auto nie miało i zobaczysz czy zrobia to w 2 dni

keler12345

Nowy
Punktów
0
Miasto
Łowicz
A pro po pana A. Mazurka.

Opiszę w skrócie. Pod koniec maja tego roku przerabiał mi passata b5 Fl. Przekładka faktycznie trwała 2 dni, bardzo fachowe podejście do klienta. Nie jetem żadnym ekspertem tylko zwykłym użytkownikiem auta, od czasu przekładki przejechałem już 10 000 km i nic się nie dzieje z autem. Jestem bardzo zadowolony z jakości wykonanej usługi i uczciwie powiem że powierzyłbym temu panu kolejne auto do przekładki. Oprócz plusów są też drobne minusy po przekładce w moim aucie których wcześniej nie było a są to mianowicie:
- przy skręcaniu kierownicą trzeszczący ( czasami) plastik ten na kolumnie kierownicy (chyba coś tam słabo poskręcane)
- zegary wstawili od europejczyka wszystko przestawione na km tylko prędkościomierz skaluje w milach

Więcej minusów nie ma. Są to drobne pierdoły i pan Mazurek by je usunął w 5 min tylko że mam do niego 300 km i nie chce mi się tam gnać a u siebie nie mam czasu tego zrobić bo całe dnie pracuję może sie wezmę za to na urlopie.
Ale wracając do tematu uważam że przekłada pana Mazurka jest bardzo profesjonalna i tania w porównaniu do znajomych co przekładali swoje auta gdzie indziej i płacili drożej a jakość przeróbki była dużo gorsza od mojej.

Podsumowując
Jeśli chcecie przerobić passata b5 fl tanio i solidnie to tylko u pana A. Mazurka nie wiem jak inne auta bo nie doświadczyłem.
Zapomniałem jeszcze wspomnieć że usłudze auto miało już przegląd i nabitą klimą a dodatkowo pan Andrzej służy zawsze pomocą i poczuciem humoru.

Jednym słowem polecam szczerze wszystkim warsztat A. Mazurka. Warto jechać taki kawał drogi. Za rok planuję kupić audi a6 anglika i na pewno zaprowadzę go do pana Mazurka . POLECAM WSZYSTKIM.

- Paweł z Łowicza

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
jak europejski licznik może skalować w milach ?

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
przelozyl tarczke z euroby, reszte przeprogramowal na km zamiast zgrac immo do europy i wszystko by bylo ok
ale to przeciez pierdola

matik43

Użytkownik zbanowany
Punktów
6
Miasto
wolbrom
Pan Mazurek nigdy nie zakłada liczników europejskich po prostu przekodował anglika a tarcza jest w milach i to zostaje angielskie co do tych dziwnych trzasków polecił bym sprawdzenie końcówek drążków bo tak sie zachowują zacierające sie końcówki kolumny kierowniczej i słychać wteczas w środku dziwne trzaski jak by plastik o plastik tarł.Ja ze swojego passata jestem zadowolony i też tam przerabiałem zrobiłem nim 5000km ,gdybym miał zlecić przekładkę kolejnego samochodu to tylko w tym zakładzie

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
chlopie daj sobie spokuj ztym bronieniem Mazurka

pieprzysz o jakis trzaskach na drazkach

wejdz i wyjdz z tego forum

matik43

Użytkownik zbanowany
Punktów
6
Miasto
wolbrom
widzę kolego nie znasz sie na samochodach, zakoduj se inmo i licznik bedzie ok:wako2:

keler12345

Nowy
Punktów
0
Miasto
Łowicz
moze i nie zmienia liczników ale u mnie był zmieniony na tarczkach są kilometry a nie mile, a problem jest taki że jak prędkościomierz jest na godz.12 to pokazuje prędkość 100km/h a w rzeczywistości jadę 130 km/h

A pro po tych trzasków to jest coś takiego ze kierownica jakby tarła o plastik ten z obudowy kierownicy, wrażenie amatora to tak jakby kierownica była za mocno przykręcona do tych plastikow obudowy kierownicy, ale to tylko pierdoły

przekładka jak najberdziej ok

Ps. 3 dni temu urwał mi się napinacz od paska alternatora ale nie sądzę że ma to cos wspólnego z przekładka

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
jedziesz 130 a pokazuje ci 100 ? i to nazywasz pierdołą ? :tudu: oj żebym ja miał takich wyrozumiałych klientów

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom