• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

rozmaitości

Status
Zamknięty.

adri

Bywalec
Punktów
1
Miasto
Krosno Odrz.
Kolego to ty mnie obrażasz pisząc o moim warsztacie nie widziałeś to nie pisz głupot robimy auta z gwarancja więc dlaczego na reklamację nie przyjechałeś do mnie?Kogoś tu chyba boli że mam ruch w interesie. I nie mieszaj te sprawy Boga i naucz się pisać z dużych liter jeśli o Nim mówisz bo cie jeszcze pokaże! I koniec tematu jutro kolejne auta do odbioru bujaj się :happy:

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
taa na reklamacje?? olałeś mnie tak jak tu piszesz, jutro następne auto do odbioru,nie byłem u ciebie? a może opisać twój warsztacik lub to co się tam znajduje stare instalacje i graty po przekładce po całym podwórku się walają, może dokładniej napisać?? stwierdzisz że jednak byłem :ke:

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
ale rekladma warsztatow to chyba niewtym dziale panie delegat 5, a pozatym o mazurku duzo juz bylo pisane
wiec skoncz pan ten temat bo staje sie nudny

Daniel

Początkujący
Punktów
0
Miasto
łódzkie
wczoraj zaprowadziłem passata do mazurka na 8rano a dzisiaj o 15jechałem nim do domu jak narazie wszysto ok. i co niedowiarki da sie zrobic w dwa dni bez problemu.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
Dlaczego nie wyrazisz swojego zachwytu na jednym z forum mazurka ?

Daniel

Początkujący
Punktów
0
Miasto
łódzkie
tam też napisze ale chciałem tutaj napisac dala takich niedowiarków jak ty,poza tym dobrego fachowca trzeba wszedzie reklamowac :klaszcze:

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
Podjedź z tym paskiem do któregoś z polecanych warsztatów z tego forum niech ocenią tą przekładkę zrobioną w niecałe 2 dni
a tak na marginesie dlaczego reklamujesz tego gościa w każdym możliwym miejscu na tym forum widziałem już 3 twoje wpisy, dostałeś rabat za reklamę, czy bonus w hotelu?

Daniel

Początkujący
Punktów
0
Miasto
łódzkie
TO NIE REKLAMA TYLKO POECAM GO INNYM A CO DO PRZEKŁADKI ODLADALI JUZ GO CI CO PRZEKŁADAJA PASSATA W 7 DNI I BYLI ZDZIWIENI TROCHE.

kriskos997

Anglikomaniak
Punktów
12
Miasto
świetokrzyskie
następny mazurek w innym wcieleniu, najlepszy jest tekst ze "dobrego fachowca trzeba wszędzie reklamować "

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Każdy kolejny zadowolony klient mazurka staje sie jego następnym wcieleniem MATRIX :haha:

Daniel

Początkujący
Punktów
0
Miasto
łódzkie
wy tylko jedno nastepny Mazurek NIE to tylko zadowolony klijent,szkoda słów na takich ludzi co wy sie go tak uczepiliscie robi dobrze to i ma co robic.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
Kolego Daniel,bardzo fajnie że jestes zadowolony,nie mów że jestem niedowiarkiem,mi to szczerze mówiąc wisi i powiewa że jest ktoś kto robi passata w 2 dni ja robie dużo dłużej,pracuje sam i odpowiadam sam,pozatym nie mam zamiaru latać na łeb i na szyje żeby zarobić więcej kasy,mam swoje lata i teksty typu ale ty sie pierdzielisz z tym autem albo wkladaj kable pod dywan i heja do żyda do mnie nie przemawiaja,każdy ma swoj styl i metody pracy,ja nie nasmiewam sie z kogos i niepozwole nasmiewać sie ze mnie lub z kogos z moich znajomych a takich mam tu na forum i to na tyle w tym temacie

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Nigdzie nie widzę aby było napisane kolega ryś jest niedowiarkiem ale jeśli on tak uważa to chyba tak jest(megaloman),co do kasy to nigdy nie za dużo jej,każdy robi jak mu jego moce przerobowe pozwalają,a klient chce tanio,szybko i solidnie i nikt sie tu z ciebie nie naśmiewa no chyba z drezyny :)

kriskos997

Anglikomaniak
Punktów
12
Miasto
świetokrzyskie
i kolejny tekst typu cytuje " moce przerobowe " który należy do mazurka potwierdza kim jestes czemu sie nie zarejestrujesz jako mazurek a nie walisz taką ścieme i myslisz ze ktoś nie zczai aż tak nisko upadłęs ze wstydzisz sie swojego prawdziwego nicka?

Daniel

Początkujący
Punktów
0
Miasto
łódzkie
Tobie kolego to psycholog potrzebny,jak myslisz ze to Mazurek ja zrobiłem autko u niego i pisze mu pozytywna opinie bo jestem zadowolony,a może kompleksy masz na jakims punkcie co.

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
kriskos997 napisał:
i kolejny tekst typu cytuje " moce przerobowe " który należy do mazurka potwierdza kim jestes czemu sie nie zarejestrujesz jako mazurek a nie walisz taką ścieme i myslisz ze ktoś nie zczai aż tak nisko upadłęs ze wstydzisz sie swojego prawdziwego nicka?

kolego nie jestem tym o którym tu piszesz,chcesz to sie z tobą założę o ten pędzel do malowania co masz na emblemacie i na pewno przegrasz a może masz do zaoferowana coś więcej to mile widziane jak podejmujesz wyzwanie?? :thumb:

kriskos997

Anglikomaniak
Punktów
12
Miasto
świetokrzyskie
aa chciałbys taki pędzel tylko czy umiałbyś cokolwiek nim zrobic jesli mi to udowodnisz to sie o niego założe

ps. juz ktoś sie chciał z tobą zakładać i wymiękłeś w przedbiegach wiec poco ta gadka

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
kriskos997 napisał:
aa chciałbys taki pędzel tylko czy umiałbyś cokolwiek nim zrobic jesli mi to udowodnisz to sie o niego założe

ps. juz ktoś sie chciał z tobą zakładać i wymiękłeś w przedbiegach wiec poco ta gadka

Nie ktoś tylko ja chciałem nie myl pojęć,pędzel to błacha sprawa szkoda zachodu rzuć z dziesięć tysiączków to sie pofatyguje i na pewno będą moje :tudu:

kriskos997

Anglikomaniak
Punktów
12
Miasto
świetokrzyskie
to po co zawracasz mi gitare najpierw o pedzel chcesz sie zakłądac a teraz juz nie taki pędzelek kosztuje w granicach 2 tysia wiec nie mało . Za 2 tysie bys już ładnie klar kładł na grodzie a tak musisz sie paprac pistoletem za 70 zł pomysl nad tym

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
ale ty nadal nie jażysz :ke: ja nie przekładam aut to poco mi ten sprzet wole gotóke :thumb:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom