spoko pozdrawiamDzięki również Lynx222. Teraz idę sprawdzić kod - mam nadzieję że muzyczka mnie poniesie i poczuję jej SMŁOC. Jawor pozdrawia
kod 6368Witam,czy ktoś może mi pomóc w rozkodowaniu mojego radia z focusa,seria i numer M050322.Pozdrawiam i z gory dzieki!
kod 6028Witam,potrzebuje kodu do radia 6000cd rds M260863. Z gory dziekuje.
witam. potrzebuje kod do radia 6000cd m731911
po pierwsze nacisnij klawisze 1i6 i powinny wyskoczyc numery seryjne radia i sprawdz czy zgadzaja sie z tymi na naklejce z kodem jezeli nie wyskocza numery seryjne wyciagnij radio z samochodu i tez sprawdz czy numery sie zgadzaja. Jak sie zgadzaja pozostaje wizyta u elektronika i zczytanie kodu z pamieci radia jezeli sa inne za darmo napewno kodu nikt nie poda mozesz szukac na angielskim ebayu mozna kupic kod za kilka funtow albo pisz do tego goscia mi robi po 25zlPosiadam Forda Focusa a w nim radio 6000CD. W książce serwisowej znalazłem naklejkę Keycode Security. Pisze na niej: Unit Type FDD200 Serrial Number V018837, poniżej podany jest 4 cyfrowy kod.
Problem w tym że ten kod nie działa.(?)
Nie wiem czy czasem nie pomylił ktoś naklejki.:-(
Czy ktoś może wiec co jest nie tak?
RF
jeden albo radio masz przeprogramowane albo zle podlaczone jezeli je dokupiles sprawdz podlaczenie kabli najpierw w samochodzie jezeli wszystko jest ok mozliwe ze uszkodzenie radia mozliwe ze zmieniona pamiec eeprom ciezko mi sie wypowiadac na odlegloscPo naciśnięciu klawiszy 1 i 6 wyświetlają się jakieś ustawienia, między innymi nr który jest na naklejce.
Czy to oznacza że mam uszkodzone radio, jeśli kod nie wchodzi?