• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Rejestracja na copart -mały problem.

patrykTDI

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kielce
Witam na wstępie dodam iż przejrzałem forum i nie znalazłem odpowiedzi, otóż zarejestrowałem się na coparcie i z tego co zrozumiałem mam im wysłać te dwa dowody wpłat itp itd. Myślę że najlepiej pocztą ale mam problem co z tymi 50F i jakies dwa maile miałem otrzymac i nic nie otrzymałem o co chodzi . Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.Pozdrawiam

patrykTDI

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kielce
Czy nikt nie jest w stanie udzielić mi jakich kolwiek informacji? Zależy mi na czasie i każda informacja jest dla mnie bardzo cenna .

patrykTDI

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kielce
No przecież nie napisałem jakoś bardzo zawile ,ale narazie problem z głowy ponieważ otrzymałem te emaile z copart z hasłem żeby się zalogować i mam całe dane do przelewu. Pytanie mam tylko takie iż wie ktoś może w jakim banku zrobić przelew żeby doszedł szybko no i opłata w miarę normalna za przelew ?

kixi

Nowy
Punktów
0
Witam serdecznie, mam do was pytanie a mianowicie ;
Co to jest cena PAV , np.£2,000 .Czy to znaczy ze musze zaplacic 20% ceny PAV plus bid jesli jest ? Jak mam to rozumiec ? Czyli ile musze zaplacic za auto jesli cena PAV wynosi £2,000 ? Oczywiscie pomijam aktualny bid - chodzi mi tylko o cene PAV i inne oplaty jesli takie są .

Bardzo bede wdzieczny za informacje .

dj_max84

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Farnham
PAV to przyblizona aktualna cena rynkowa pojazdu nieuszkodzonego.
placisz tyle co BIDujesz + VAT (jesli jest zaznaczone ze jest VAT - zwykle busy i maszyny oraz pojazdy cat. B). do tego masz oplate za BIDowanie przez internet (chyba % od ceny bidowanej) i oplate zaladunkowa chyba £10. wiecej nie pamietam ale moze cos jeszcze byc.

oplate - najlepiej jak bys mial kogos z karta UK lub robic karta VISA / MASTERCARD europejska ale zdazaja sie problemy i czasem nawet blokuja karte. oni proponuja zeby wejsc na visa.com i tam jakos zarejestrowac karte i wtedy podobno nie cuduja. mozna wyslac czek (UK) lub zrobic przelew ale czas przelewu i potwierdzenia to okolo 1-2 tyg. popytaj znajomych czy nie maja kogos w uk.

sabinka

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
Warszawa
czy po zapłacenie tych 50Ł można normalnie licytować czy trzeba jeszcze rachunek poczta wysłać

brentmotors

Anglikomaniak
Punktów
7
Miasto
gorzow wlkp
musisz wyslac jakies rachunki z pokazanym Twoim adresem i nazwiskiem
np za prąd lub gaz lub cokolwiek
ja zazwyczaj za kablówek lub tel komorkowy wysyłam
jak zaakceptuja to dostaniesz email w potwierdzeniem aktywacji konta

ale to wszystko masz napisane w mailu od nich

Do góry Bottom