patryk1910
Nowy
- Punktów
- 0
Witam sprawa wyglada nastepujaco mam samochod ktory kupilem ja ale ze wzgledow ze nie moglem zabardzo zarejestrowac go na siebie zrobilem to na mojego tate czyli v5c jest na mojego ojca chodzi o to ze samochod wyslalem laweta do polski i teraz chcialbym go zarejestrowac na siebie
moglby mi ktos pomoc w tym? mam 20 lat i pierwszy raz cos takiego bede dzialal
wiem ze potrzebuje umowy zaplacic akcyze zrobic przeglad i nastepnie oc
W jakim jezyku napisac ta umowe moglby mi ktos zapodac szablon? i jescze jedno skoro ja mam v5c w polsce a moj tata jest w uk to jak to zrobic zeby bylo dobrze ? wydrukowac umowe wypisac swoje dane nastepnie wyslac poczta zeby moj tata ja wypelnil i odeslal czy on bedzie potrzebowal tej v5c czy ja?
dodam ze zostawilem mu swistek o permamentnym exporcie samochodu do wypelnienia jescze tego nie wyslal dodam ze samochod w angli stal na sornie niewiem czy cos to zmienia?
Prosze o pomoc poniewaz niemam nikogo kto moglby mi w tym pomoc a sam jestem blady ...
moglby mi ktos pomoc w tym? mam 20 lat i pierwszy raz cos takiego bede dzialal
wiem ze potrzebuje umowy zaplacic akcyze zrobic przeglad i nastepnie oc
W jakim jezyku napisac ta umowe moglby mi ktos zapodac szablon? i jescze jedno skoro ja mam v5c w polsce a moj tata jest w uk to jak to zrobic zeby bylo dobrze ? wydrukowac umowe wypisac swoje dane nastepnie wyslac poczta zeby moj tata ja wypelnil i odeslal czy on bedzie potrzebowal tej v5c czy ja?
dodam ze zostawilem mu swistek o permamentnym exporcie samochodu do wypelnienia jescze tego nie wyslal dodam ze samochod w angli stal na sornie niewiem czy cos to zmienia?
Prosze o pomoc poniewaz niemam nikogo kto moglby mi w tym pomoc a sam jestem blady ...