• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Przekladka freelandera Wroclaw lub Krakow

macieksta

Nowy
Punktów
0
Miasto
Strzegom
Witam

Szukam zakladu ktory szybko i dobrze przelozy LR freelander 2000 Di w wersji z klimatyzacja. Okolice Wroclawia lub Krakowa.

pozdrawiam

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
na oryginalnej maglownicy uk pociętej i posprawanej na europejską
3200 na orginalnych gratacj jest niewykonalne same graty więcej kosztują

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
dobrze, dobrze tak dalej, ostatnio 20 % roboty u mnie to poprawki po przekładkach za 3200, nie ma to jak przekładka na raty :)

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
Magiel kosztuje od 1500 do 1700zł + wysyłka,
do tego trzeba poprzerabiać klimatyzator, mechanizm i ramiona wycieraczek, reflektory(jeśli nie robisz tego samemu dochodzi kilka stówek).
Koszt zarobienia przewodów wspomagania, hamulcowych i klimatyzacji. Nie wspominam już o koszcie przewodów elektrycznych i wszystkiego co z tym związane, żeby bezpieczniki były po lewej "trochę" kabla trzeba dołożyć.
Generalnie ponad 2000zł samych kosztów materiałowych jesli ma być dobrze auto zrobione. Za robote trzeba zapłacić min 2500zł ze względu chociażby na elektrykę.
Myślę że realna cena za te auto to min 5000zł.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
no tak angeelo ale faciu robi za 3200 zeta
wiec pewnie bedziesz mial poprawke lada chwila

tloczek

Gaduła
Punktów
0
Miasto
swarzędz
Jak tak patrze na Twoje i wypowiedzi rys00, to zastanawiam się nad tym, czy ludzie przypadkiem nie mają gałek ocznych w... (dupie) sorki za wulgaryzm.
Przecież jest logiczne, że przerabianie układu kierowniczego oraz innych elementów bezpośrednio odpowiadających za bezpieczeństwo kierującego, oraz pasażerów jest NAJWAŻNIEJSZE !!!!!.
No sorki chłopaki ale się z lekka pod qrwiłem, jak słyszę takie bzdury.
Pozdro tłoczek.

Do góry Bottom