• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Przekładki Anglików - Ceny

deshh

Nowy
Punktów
0
Witam
Jaka jest cena przekładki astry j 2010r. wersja exclusiv.
Jak wygląda sprawa z ścianą grodziową?

apollo

Zaufany warsztat
Punktów
73
Miasto
Konin
www.przerabiacze.pl
Właśnie przerabiamy Astrę J. Ściana jest do wymiany przy użyciu spawarki. Konstrukcja bardzo podobna do dużo częściej przerabianej Insigni. Jeśli dostanę zdjęcia na maila to zrobię wycenę.

ptakuwzl

Nowy
Punktów
0
Witam,

Szukam warsztatu wartego polecenia do zrobienia przekładki w Mondeo MK4 Titanium X, końcówka 2007. Okolice Pszczyny (woj. śląskie) Części mam, chciałbym wiedzieć jaki by był koszt?

Grzegorz1313

Początkujący
Punktów
0
Witam,
Przekladka Ford Fiesta 2015r jaka orientacyjnie cena, opłaca się ?
Pozdrawiam

Wicia06

Nowy
Punktów
0
Witam. A czy ktoś przerabia w ogóle Peugeoty 407 Coupe i jaki byłby koszt?? Licznik czy światła to dla mnie nie problem kupię licznik z rozbitka europejskiego wsadzam do anglika i wszytko będzie działać w km :) Poza tym wszystkie części mam ja bo posiadam rozbitego 407 Coupe jedynie chodzi o koszt ile sama robocizna przekładki i czy ktoś to wykonuje.Dla mnie najlepiej w wojewódzkie mazowieckim bądź najdalej łódzkim. Rejestracja na europe to już we własnym zakresie potem załatwię przecież to żaden problem :) Pozdrawiam

ercne

Nowy
Punktów
0
Miasto
Londyn
Witam.Jaki koszt przeróbki Peugeot 308 2008r z czesciami?Srodek czarny,zadnych skór

kolo007

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Saab 93 cabrio 2008. 2.0T benzyna. Srodek skora czarna cala. Model poliftowy 2008. Jaka cena przerobki? Miejsce nie gra roli. Interesuje mnie kompletna przerobka z przegladem. Auto na angielskich blachach. Bede przerejestrowywal. Jak ma to jakies znaczenie.

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Witam
308 - 6000 zl
Insignia FL - 11000 zl
Saab cabrio - 9000 zl
Na wykonana usluge roczna pisemna gwarancja
Na zyczenie klienta pierwszy przeglad ( odplatnie )

Pozdrawiam i zapraszam

Barto66

Nowy
Punktów
0
Witam. A jaki koszt przekładki no i własnie zastanawiam się co do Volvo V50 i S40 i C30 ale to chyba wszystko jedno i to samo patrząc chociaż na deskę rozdzielcza i wnętrze tak więc jaki koszt tych modeli samej robocizny,a jaki koszt robocizny z częściami? I czy mocno skomplikowane jest ich przełożenie?Trzeba coś kombinować z przegrodą,bo tyle wiem tylko na temat anglików że Peugeoty są dość łatwe w przełożeniu bo przegroda zostaje ta sama. I jaki koszt też Laguny III 2.0DCI samej robocizny i robocizny z częściami?? Pozdrawiam

marcoo

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Ktoś w mazowieckim ma wolną chwilę żeby zrobić 206?
Robocizna bez zmiany lamp i wycieraczek

Do góry Bottom