• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Przekładki Anglików - Ceny

jmoch67

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Śląsk
Witam, jaka cena za:
BMW e92 2008 czarna skóra
BMW x5 2010 czarna skóra
Audi a6 c6 2008 czarna skóra

btw. wymiana foteli ww. modelach jest konieczna?

Rudi

Nowy
Punktów
0
Witam,posiadam Seata Leona 2003 rok angol,jaki koszt przekladki,najlepiej w Pomorskim.Wszystkie czesci do przekladki mam,bo mam rozbitego leona.Takze jaka cena za sama robocizne bez czesci.

drekke

Gość
Punktów
45
Miasto
Wąsosz
www.http
Dolnośląskie 2000 w dwa dni.

Punktów
0
Miasto
Zamość
Witam.
Ile by kosztowala przekladka 2000-2002 Mercedes CLK 320 5-g tronic czarna skora wraz z czesciami? Co można nie zmieniac (np. zegar jest i w mph i w km/h)?
Dzieki z gory
Pozdrawiam

inarusbox

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Rz-ów
Witam
Jestem w anglii i szukam samochodu żeby wrócić i zrobić nim przekladke, na oku mam kilka modeli i chciałbym zapytać o koszty:
1. Golf mk5 gt
2. Alfa romeo 159
3. Audi A4 B7
4. Volvo S60
5. Bmw e90-92
6. Mazda 6

Z góry dziękuję za wycene.
Pozdrawiam

czapliniak

Anglikomaniak
Punktów
105
Miasto
Działdowo
Na cenę przekładek bardzo często duży wpływ ma wyposażenie i kolor wnętrza (jasne wnętrza są droższe) więc ciężko wycenic nie wiedząc jakie jest wyposażenie czy jaki silnik czy jaki rodzaj skrzyni.
Jeśli chodzi o Golf V to słyszałem o wersjach GTI ale żeby było gt ?

inarusbox

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Rz-ów
Szukam na pewno coś dobrze wyposażonego (4 szyby el, lusterka, klimatronic) ale bez bajerów typu navi.
Literówka golf gti.
Chodzi mi o ceny orientacyjne, od do.
Środek raczej na pewno ciemny.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
orientacyjne ceny ? wiele osób dzoni i 100 przeważa że za drogo ale oki, w szybkim skrócie 6-7 tys volvo/mazda 8

inarusbox

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Rz-ów
Ja nie wychodzę z takiego założenia, jeśli coś ma być zrobione dobrze to musi kosztować, a samochód będzie dla mnie.
Chce prostu wiedzieć jaki samochód kupić żeby to było opłacalne.

drekke

Gość
Punktów
45
Miasto
Wąsosz
www.http
Żeby było opłacalne...musi być w miarę młode,golf 5 jakoś szczególnie nie wydaje mi się...coś nowszego, może golf 6 albo jakieś a4 po 2008r

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
raczej stan auta niż rocznik, ja nigdy bym nie kupił auta w Polsce z 50 razy cofanym licznikiem " po wymianie rozrządu i olejów " to to samo co od turasa lub ruska w Niemczech, takie auta tylko na handel, nawet niewiele są droższe od anglika ale ile kasy trzeba później włożyć to druga strona medalu, także jak trafisz zadbanego angola od angola to bierz za 4 funty dowiesz się wszystkiego o aucie

drekke

Gość
Punktów
45
Miasto
Wąsosz
www.http
Stare w dobrym stanie... To tak jak śliczna i zadbana starsza pani...Wolę młodsze auto , zawsze trzeba w nim coś zrobić i lepiej robić to w aucie nowszym czytaj droższym bo robota kosztuje tak samo a wartość zupełnie inna.

jnahib

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Ostróda
Ja jako mechanik stwierdzam że starsze auta są tańsze w naprawie i napewno mniej skomplikowane (teraz auta są tak zwanie plastikowe, można tu porównać choć by passata b5 a b6 wymiana zaciskow hamolcowych w b5 można naprawić b6 w których padają cena jest kosmiczna) więc wydaje mi się że mylne jest Twoje porównanie, do starszych aut jest multum firm co produkują części i ze sobą konkurują. Nie wiem jak jest z przekladkami koreancow ale części są naprawdę tanie i to w oryginale.

drekke

Gość
Punktów
45
Miasto
Wąsosz
www.http
Ja mam na myśli auta do przekładki,jaki sens ma przekładka starego ogóra skoro za przekładkę w sensie roboty zapłacisz tyle samo za nowsze auto.Naprawa to inna para kaloszy,idąc tym tokiem rozumowania lepiej jeździć starym pasatem bo części są tanie? Piszemy tu o autach których przekładka ma sens i się opłaca.
A zaciski w b6 nie padają tylko trzeba umieć wymieniać klocki,trzeba mieć sprzęt i komputer, nie róbcie tego w domu.

jnahib

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Ostróda
Nie mam na myśli auta z lat 90 mowa tu a autach po 2000 roku powiedzmy do 2004 ,a jeśli ktoś ma możliwość kupna auta w takim roczniki za dobre pieniądze i z pewnym przebiegiem to dla czego ma go nie przekładać, wiadomo że każdy kupuje auto w miarę swoich możliwości kalkulujac w to przekladke. A jak znam nasz rynek w pl to auta są w większości na handel. Jak bym mial możliwość kupna auta w uk i zrobićw nim przekladke a cena by byla porównywalna to wolal bym z uk niż kupić w pl. Sam jeździłem przez 3 lata autem po przekladce (sam wprowadziłem ) i przez 3 lata tylko olej i filtry,auto miało 9 lat jak je przyprowadzilem ,więc sądzę ze ma to sens

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Witam.Robocizna +czesci+przeglad =5500 zl.W cenie uslugi miedzy innymi ; nowe plyny eksploatacyjne,nowe lampy,zbieznosc,klima .Pozdrawiam i zapraszam

Do góry Bottom