Witamy na Forum Anglików!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
ile na dzien dzisiejszy kosztuje przelozenie volvo S60 2.0T przed liftem (do 2004r), dywany, boczki czarne, fotele czarne, deska griss - moze byc bez napisu, ale napewno co bym chcial to zeby byl tunel orginalny od S60 (bo sie rozni od V70) i boczki tez maja inne wyprofilowania na glosniki. Klamki zewnetrzne srebrne. Pamiec na fotelu kierowcy niestety jest, ale mozna ew. wyrzucic. Lokalizacja najlepiej gdzies nie dalej jak 200km od olsztyna, pozdrawiam
witam, ile na dzien dzisiejszy kosztuje przelozenie volvo S60 2.0T przed liftem (do 2004r), dywany, boczki czarne, fotele czarna skora, deska griss - moze byc bez napisu, ale napewno co bym chcial to zeby byl tunel orginalny od S60 (inny niz V70) i boczki tez maja inne wyprofilowania na glosniki. Klamki zewnetrzne srebrne. Pamiec na fotelu kierowcy niestety jest, ale mozna ew. wyrzucic. Lokalizacja najlepiej gdzies nie dalej jak 200km od olsztyna, pozdrawiam
sorry cos mi sie wyslalo drugi raz, angeelo - ile sie cenisz?
Witam własnie kupiłem A6 C5 2.4 V6 w gazie manual, bez skór itd golas, klima el szyby i takie tma podstawy, autko chciałbym miec do pracy , ile by mnie kosztowała przekładka ? Jak najtaniej
ciężko zejsć poniżej 5 tys, w tym aucie jest sporo roboty blacharskiej jak i elektrycznej, trudno też o ładną przekładke w manualu, większosć tańszych przekładek z allegro ma dziurawe dywany i zużyte magle
uuuu,to tanio,dam głowę że ostatnio czytałem że poniżej 2500 nie otwierasz warsztatu...(i tu miała być buźka ale nie ma bo brak dostępu)to dobra cena i myślę że realna,jednak nie bardzo wierzę że z lampami i lusterkami...mylę się?