• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Przekładki Anglików - Ceny

tloczek

Gaduła
Punktów
0
Miasto
swarzędz
A co widzisz w tym złego? Skoro robię to powiedzmy dobrze. mówię tutaj o B5, oczywiście "fachowcy" robią tego więcej ale kiedyś trzeba zacząć. Ty też kiedyś byłeś ma początku pewnie zasówałeś sam i też robiłeś to dobrze. Zrobiłem kilka sprinterów i crafterów i jakoś jeszcze nikt się nie cofnął z poprawką to znaczy że tak naprawdę tragedii nie ma.
Pozdrawiam.

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
Ja nie twierdzę że robisz to źle czy nie fachowo wiem jednakże że większość z nas zrobiło najpierw po kilkanaście w moim przypadku kilkadziesiąt swoich samochodów a dopiero po nabraniu doświadczenia brało się za auta klientów

Pozdrawiam
Rafał

tloczek

Gaduła
Punktów
0
Miasto
swarzędz
No cóż, w moim przypadku widać jest troszkę inaczej, bo jak by to powiedzieć jeszcze nie dorobiłem się swoich aut, ale jeszcze nic straconego,prawda.
A jeśli czegoś nie będę wiedział poproszę Cię o podpowiedź.

romuś

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
Spalona
Czili mam zapłacić 3500zł za doświadczenia na moim aucie komuś kto się uczy?fachowcy wieloletnim doświadczeniem robią passata za 2000zł,ale oczywiście każdy ma prawo wyboru.:thumb2:

dadur

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Elk
Witam panów.Pytanie jest proste, ile kosztuje przekladka kompletna z przegladem do rejestracji nissana primery p11 rocznik 2000 1.8 benzynka. Dzieki bardzo za odpowiedzi.

dadur

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Elk
Nie robie tego na handel , auto ma byc dla mnie.A trafilo mi sie dosyc tanio i w dobrym stanie. Czy ktos by sie podjol przekladki ?

tloczek

Gaduła
Punktów
0
Miasto
swarzędz
Kolego, gdzieś wyskoczyłem z tematu...

---------- Dodano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Jakie to autko?

dadur

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Elk
Tak po lifcie Nissan primera P11-144 .Mnie interesuje termin gdzies we wrzesniu.

guzik0802

Anglikomaniak
Punktów
15
Miasto
OSTROW WLKP
musisz naprawde lubic to auto, anggelo napisal okolo 5000 ale mysle ze to bedzie wiecej. policz wszystko i pomysl czy warto. pozdrowonka

romuś

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
Spalona
Taką primerkę sprzedałem z wielkim bólem za 7000zł jaki sens ma przekładka tego auta to ja nie wiem,ale każdy orze jak może

Do góry Bottom