• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Przekładki Anglików - Ceny

ricardoo

Bywalec
Punktów
6
Miasto
wasosz
Moim zdaniem u Pana Rafala jakosc przekladki jest pierwszorzedna , masz JARO jakies zastrzezenia ?

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
no Jarku a myślałem że znamy się choć trochę

ricardoo
dzięki za słowa uznania :)

Pozdrawiam z Grodziska Rafał :)

piotrek.

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Łódź - PL / UK
Jaro - mógłbyś wyjaśnić co cię tak zbulwersowało lub uraziło, że musisz nie wiadomo skąd wyjęte komentarze pisać ?

Forum jest po pierwsze po to żeby komentować...

PZDR

Punktów
0
Miasto
Zielona Góra
BMW X3 2004 2,5 benz.

Witam wszystkich forumowiczów,

Z uwagi na to, że jestem zupełnie zielony w temacie przekładek może udzieli mi ktoś z Was odpowiedzi, jaki może być koszt przekładki w samochodzie BMW X3 2004 r. 2,5 benz.

Dziękuję

Damian

Zielona Góra

tloczek

Gaduła
Punktów
0
Miasto
swarzędz
A propos jakości. oczywiście nikt nikomu nie nic nie zarzuca, każdy robi jak umie.
Nie mam najmniejszej ochoty nikomu nic ujmować. Pamiętaj tylko że czasem współpraca jest celem do sukcesu.
Pozdro tłoczek

---------- Dodano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Witam kolegę, jak potrzebna przekładka x3 zapraszam, pisz na rafal@globalperfekt.pl

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
proponuję by kolega Ricardoo najpierw zobaczył prace obydwu panów a następnie porównywał i oceniał jakość

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
Panowie nie ma co się przechwalać róbmy to co robimy i niech klienci będą zadowoleni

Pozdrawiam
Rafał

marcin4x4

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
lublin
RAFAŁ wysłałem ci na priva pytanie o cene przekładki golfa 4 , nie odbierasz prywatnych ? chodzi mi o model tdi 115 km 2001 r 5 drzwi , ile za calosc a ile za sama robote ?

Damcio

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kraków
Zapytanie odnośnie kosztu przekładki

Witam wszystkich :) jestem nowym tutaj użytkownikiem i mam do was pytanie, mianowicie mam okazje sprowadzić z irlandi passata B5 z silnikiem 1.8 rocznik 2000 i teraz na obecną chwilę ile by wyniosła mnie przekładka takiego samochodu, ewentualnie jakieś propozycje??

tloczek

Gaduła
Punktów
0
Miasto
swarzędz
Witam Kolegę. Przekładałem dwa tygodnie temu B5 LF, ogólnie autko przekładało się ciężko ponieważ ciężko ze ścianą grodziową a poza tym przekładkę miałem z B5 przed liftem i tu zrobił się problem z elektryką (inne kostki). Ale autko już śmiga na oryginalnej instalacji z B5 LF. U mnie koszt takiej przekładki z przeglądem 3500zł. Nie wie ile kosztują części bo ja miałem z mojego rozbitka.
Pozdrawiam Rafał 504219079

tloczek

Gaduła
Punktów
0
Miasto
swarzędz
Cześć angelo. Dla mnie było nie łatwo bo to było moje pierwsze auto, ale teraz jest si bo już wiem co jest co.
Pozdro tłoczek.

Do góry Bottom