• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Przekładki Anglików - Ceny

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
różnicę zobaczysz dopiero jak przełożysz auto
na cenę końcową składają sie bynajmniej u mnie: koszt części, koszt ich transportu, koszt robocizny, koszt badania technicznego i ewentualnego nabicia klimatyzacji.

romuś

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
Spalona
Mam porównanie,mój sąsiad ma tanio przerobionego paska b5 fl za 5000,moje 307sw przerobione drogo w dobrym ponoć warsztacie ciągle szwankuje.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
Co ci szwankuje w 307 instalacja nieruszana raptem dwa kabelki do przedłuzenia od podswietlania schowka
co moze szwankować ???

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
jeśli chodzi o tego paska to jak ktoś zrobił go za 5tys to jego sprawa, ciekaw jestem tylko ile do przekładki zostało użytych części od starszej wersji sprzed liftu i jakości tej przekładki okiem specjalisty a nie laika który większości rzeczy nie zauważy

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
i na ile sąsiad mówi prawde

romuś

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
Spalona
zamek po lewej stronie,licznik w km(u mnie w milach)lusterka wymienione(u mnie angielskie),nie wiem gdzie to przerabiał bo nie chce się przyznać ale powiedział że zapłacił 5000 i przegląd był w tej cenie,klimatyzacja nabita(u mnie nie)i działa,więc chyba można.Pan Karol jest raczej wymagającym klientem więc nie wierzę że ukryłby przedemną co kolwiek

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
gadać i pisać to sobie można akurat jedne oględzieny myślę że by wszystko załatwiły ale nie ma co odbiegać od tematu posta

xlv

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kraśnik
Audi a6 c5 1998 1.9 tdi

Witam!
Mam nadzieję,że zadaje pytanie w odpowiednim miejscu.
Za miesiąc będę zjeżdżał do PL, chciałbym wiedzieć ile kosztować mnie będzie przekładka. Poproszę przykładowe oferty tutaj lub na endurance.ostr@gmail.com .
Z góry dziękuję.

Rafał

Środek auta wygląda tak:

xlv

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kraśnik
angeelo dzięki za wycenę, rozumiem że to jest +/- 500 w tą lub w tamtą, choć raczej w "tamtą" :)
6500 na gratach po liftowych
5000 na częsciach przed liftem

Pozdrawiam i zapraszam
Rafał
Czy to się tyczy mojego postu, czy już Forda? Jeśli chodzi o moje a6 to chciałbym zdecydowanie na "częściach" przedliftowych, nieżeli na "gratach" po lifcie ;) , tak by jak najbardziej przypominało oryginał z roku prod.
Jeśli to nie kłopot, to proszę o informację na priva lub mail, co wchodzi w skład przeróbki. Mam trochę czasu na podjęcie decyzji gdzie udać się z moim autkiem. Chciałbym być pewnym że zostawiam je w dobrych rękach. Odległość w zasadzie nie ma znaczenia ale wiadomo że cena będzie grać dużą rolę, choć nie decydującą. Przepraszam za moją ostrożność ale sami rozumiecie.
Pozdrawiam!

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
Czy to się tyczy mojego postu, czy już Forda? Jeśli chodzi o moje a6 to chciałbym zdecydowanie na "częściach" przedliftowych, nieżeli na "gratach" po lifcie ;) , tak by jak najbardziej przypominało oryginał z roku prod.
Jeśli to nie kłopot, to proszę o informację na priva lub mail, co wchodzi w skład przeróbki. Mam trochę czasu na podjęcie decyzji gdzie udać się z moim autkiem. Chciałbym być pewnym że zostawiam je w dobrych rękach. Odległość w zasadzie nie ma znaczenia ale wiadomo że cena będzie grać dużą rolę, choć nie decydującą. Przepraszam za moją ostrożność ale sami rozumiecie.
Pozdrawiam!

to mondeo

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
Odległość w zasadzie nie ma znaczenia ale wiadomo że cena będzie grać dużą rolę, choć nie decydującą. Przepraszam za moją ostrożność ale sami rozumiecie.

u mnie też około 5500 i chyba masz najbliżej :)

darekdw

Uczestnik
Punktów
2
Za A6 5500 z klimą i przeglądem

epsko

Nowy
Punktów
0
Miasto
Skarżysko
witam ile kosztuje przekładka ROVER 75 1.8 turbo benzyna z częściami a ile bez części pozdrawiam

Do góry Bottom