Witamy na Forum Anglików!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Peugeot 206 - robocizna + czesci 5000 zl , Citroen C5 nowy model - robocizna + czesci 12000 zl . Przeglad zerowy w cenie uslugi . Na czas wykonywania prac bezplatny samochod zastepczy .
Wziąłem sięczęściowo za przekładkę ale z braku czasu poprostu muszę komuś zlecić dokończenie pracy. Auto rozebrane, gotowe do wycięcia ściany. Całą przekładkę mam.
Szukam kogoś z Łodzi lub okolic kto się tego podejmie. Oczywiście interesują mnie też koszty.
tak jest to koszt samej robocizny
auto bardzo pracochłonne do wymiany ściana podszybie do przerobienia belka pod szybę a sama szyba do wycięcia
bardzo dużo elektryki do przerobienia mało miejsca ciężko dobrze rozplanować i ułożyć wiązkę
witam
przymierzam się do kupna anglika dokładnie audi a4 b7 lub a6 c6
ceny tych samochodów wahają się od 20 do 30tys zl początki roczników (patrząc na ceny allegro)
koszt przekładki a4 to około 8000zl a jeśli chodzi o a6 to około 11000tys
wiec teraz pyt który samochód wybrać który jest lepszy do przekładki z którym będę miał mniej problemów w użytkowaniu po przekładce?