Witamy na Forum Anglików!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Witam,
czy ktoś podejmie się tematu IS220 i jaka byłaby cena z częściami?
Oprócz lexa interesują mnie jeszcze A3 2gen., A6 C6, A8 D3, 407 coupe.
Proszę o podanie cen z częściami i czasu realizacji. Nie ukrywam, że najbardziej zależałoby mi na Lexie.
Witam serdecznie, czy ktoś orientuje się, ile może wynieść całkowity koszt (z częściami) przerobienia brytyjskiego fiata 500 z 2009r? opłaca się w ogóle robić przekładkę, czy jednak lepiej kupić w Polsce?
Witam
Czy ktoś orientuje się ile może wynieść przekładka Kia Ceed 2010r po lifcie ??? ewentualnie gdzie taką przekładkę można zrobić i czy jest to w ogóle opłacalne ?
Witam, chciałbym zapytać o wycenę zrobienia przekładki w Citroenie DS5. Silniki 2.0Hdi skrzynia automatyczna. Wersja z ksenonami i nawigacją. Czy jest już jakiś zakład, który robił to auto i na jakie koszta trzeba się szykować razem z częściami?
Witam serdecznie chciałbym zapytać jakie koszta wiążą się z przekładką audi a4 b6 w wersji cabrio lub e46 również w wersji cabrio. obecnie poszukuje jednego z tych modeli i chciałbym wiedzieć czy są jakieś różnicę w trudności i cenie. wersji wyposażenia niestety nie jestem w stanie określić. chciałbym znać przykładowe ceny oraz warsztat który zrobi taką przekładkę. Okolicę Lublina ale mogę również dojechać nawet 500 km. Pozdrawiam