• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

przekładka po lifcie z 2.5tdi do przed lifta 1.8T

kamikadze20077

Początkujący
Punktów
0
Witam.
jestem nowy na forum i mam kilka pytań dotyczacych A6 C5.
Co jeszcze bede musiał dokupic innego do tej przekładki? zauwazyłem ze pedały są inne, pedal od gazu inny potencjometr.
Manetki mam z tempomatem i guzikami do sterowania kom pokładowym czy da sie to podłaczyc bez wiekszych problemów, licznik mam z połowa FIS-a czy bede musiał dokupic licznik z cały FIS-em?
Zanim sie zabiore za bebeszenie chciałbym miec wszystkie czesci zeby nie wstrzymywaly mi roboty na kilka dni jakies pierdoły.
pozdrawiam.

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Licznik nie będzie pasował ma inne kostki,musisz dokupić z tego rocznika,rurki klimatyzacji są inne,konsola i boczki mają inny kolor i inny panel przy włączniku świateł,manetki zostaną z anglika więc nie musisz nic robić,jak chcesz podłączyć sterowanie kompem pokładowym to wystarczy dopiąć cztery kable do manetki,prosta sprawa schemat znajdziesz na necie.

kamikadze20077

Początkujący
Punktów
0
A te pedały? nie orientujesz sie czy idzie spasować to jakos? boczki mam 4 sztuki, da sie ich założyć na drzwi i spasować wszystko?

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Boczki będą pasować bez problemu,mają tylko nieco inny kolor,pedały to najlepiej sobie z kimś wymień,choćby zemną mam takie na okrągły potencjometr gazu.

kamikadze20077

Początkujący
Punktów
0
O to bardzo mnie ucieszyłes ze nie bede musiał szukac nie wiadomo gdzie:) Okrągły miały wszystkie 1.8 T czy mam isc zobaczyc jaki mam?

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
skoro masz inny to masz okrągły,możesz mieć albo krągły albo płaski,sprawdź.

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
No to zamontujesz potencjometr angielski tylko pedał założysz z dawcy i będzie ok.

Do góry Bottom