• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Przekładka Accord VII 2.2 ictdi

Boomer5

Uczestnik
Punktów
0
Znalazłem kolejny "babol" i są dwie wersje jego objawów:
- otwieram auto z pilota wsiadam do środka zamykam za sobą drzwi (mając kluczyk w ręku) włączają się 3 razy awaryjne ( jak do zamykania auta z pilota) i odzywa się raz zamek ale nie rygluje po włożeniu kluczyka do stacyjki razem z zegarami raz migają awaryjne (jak przy otwieraniu auta z pilota) ale nic się nie dzieje.
- druga wersja jest podobna..
otwieram auto, wsiadam, wkładam kluczyk do stacyjki przekręcam na pozycje 1 lub dwa (nie ma różnicy) zamykam za sobą drzwi i słychać centralny raz, drugi i za trzecim rygluje wszystkie drzwi.

o co chodzi?

kazekmoto

Bywalec
Punktów
6
Wydaje mi sie ze źle przepinowane kostki. Ale mogę sie mylić. Zrzucę moj panel i zrobię zdjęcie kostki powinieneś mieć te same kolory przewodów to moze cos pomoże.

Boomer5

Uczestnik
Punktów
0
Było by pięknie. W sumie to przy panelu przepinałem tylko przewody od lusterek ( P<->L ) a od centralnego to tylko kostki przy samych zamkach.

grzech67

Początkujący
Punktów
0
Witam, ktoś jest w trakcie przekładki Accorda VII, ja planuje rozpocząć taką " przygodę" i chciałbym się coś więcej dowiedzieć np. o potrzebnych niezbędnych częściach itp.

Do góry Bottom