Boomer5 przekopałam swoje zdjecia i niestety nie znalazłem wszystkich gdzieś pewnie są i sie znajda przypadkiem ale już będzie "po ptokach". Natomiast co do centralnego to ja obróciłem instalacje pod deska i przełożyłem drzwiowe na odwrót. Pamietam ze przepinowalem przy zamkach i wlasnie tych zdjeć nie mogę znaleźć. Pasażer ma o wiele mniej pinów takze chyba 2 lub 3 przewody sie różniły miejscami.Musiałem ponownie nauczyć kluczyki czyli włącz zapłon 3 sec wyłącz włącz 3 sec wyłącz powtarzasz 3 krotnie i naciskasz przycisk w pilocie itp. Dokładna instrukcje musisz poszukać bo nie chce cię w błąd wprowadzać. Pamietam ze musisz to dokładnie w czasie robić bo inaczej nie wychodzi. Mi dopiero udało sie po kilku razach.kazekmoto było by super jak byś dał jakieś wskazówki z tym centralnym.
a co do lamp.. myślałem że soczewki są takie jak w civicu VII gen. tam z tego co pamiętam nie dało się obucić bo była wypukła w jedną strone.. hm.. w takim razie przełoże i będe miał drugi komplet eu do żyda..
Tez mam z tym problem i jeżdzę z nim do dzis. Jak cos wymyślisz to daj znać pozdrawiam.centralny ogarniętymałym mankamentem jeszcze jest brak trybu auto przy szybie kierowcy i otwieranie bagażnika przyciskiem w klapie..