• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Przegląd w Polsce

Andrewko

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Cork,Ireland
Witajcie. Mam taki problem. Jadę z żoną do Polski na urlop 4 Lipca, jednak NCT kończy się 7 a termin mamy ustalony na 23 Sierpnia. I tu pytanko do Was czy mogę zrobić tymczasowy przegląd w Polsce ? aby nasz kochana milicja się nie czepiała. ? Pozdrawiam i przepraszam jeśli taki pytanie padło ale nie mogę sie doszukać. jeszcze raz pozdrawiam.

Andrewko

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Cork,Ireland
Dzwoniłem do diagnostów i lipa. Byłem na Gardzie Irlandzkiej i Pani powiedziała że jeśli mam list potwierdzający termin badania to nie ma problemu. Jednak jak zadzwoniłem do drogówki to pan powiedział że jak złapią to powiną auto i lawetą do Irlandii odeślą. Pozdro. I co teraz czynić ?

lukaszsiwy

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
dublin,,,,
i laweta odesla do irlandii :devil: :cenzura: tylko u nas takie pomocne te instytucje :cenzura: a powracajac do tematu mam podobny problem tylko ze ja autko bede przekładał także mój przegląd i tak niebedzie uznany,,ale zdałem sobie właśnie sprawe ze moge mieć lipe :mur: :mur: jak mnie zatrzymaja przed przekładką :mur: zzostaje nam tylko wiezyc ze niezatrzymaja + włożyc 100euro do dowodu rej....wrazie ww ;->

szpynda

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Malbork/Limerick
Ja bym zeskanował kółko NCT i pozmieniał daty tylko. Na Milicję w Polsce wystarczy, a wracając do IE wkładasz oryginalny dysk i masz potwierdzenie daty badania tech. To tak na przyszłość.

1olek

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
Dublin
a ja bym wyjal ten dysk NCT i pojechal bez niego, polska Policja i tak nic nie wie ;) A skor wiedziales ze NCT Ci sie konczy i chcesz jechac do PL to trzeba bylo wczesniej sie umowic anie czekac az sie skonczy, nawet jak pojedziesz 2 miechy przed koncem NCT to i tak dostaniesz przedluzenie od daty kiedy sie konczy obecne wiec stratny nie bedziesz.

Do góry Bottom