• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Przegląd niemiecki

guzik0802

Anglikomaniak
Punktów
15
Miasto
OSTROW WLKP
obecnie jestem w anglii, jak bede w kraju to dam dokladne namiary. w calym ostowie nie zrobisz pierwszego przegladu przerobionego anglika bo wymagaja jakies pismo z serwisu ale okresowy zrobili bez problemu.

frikol

Początkujący
Punktów
0
Miasto
z nienacka
obecnie jestem w anglii, jak bede w kraju to dam dokladne namiary. w calym ostowie nie zrobisz pierwszego przegladu przerobionego anglika bo wymagaja jakies pismo z serwisu ale okresowy zrobili bez problemu.

Nam tu chodzi o przegląd okresowy - roczny anglika, a nie pierwszy po przekładce :]

Plotuś

Początkujący
Punktów
0
Miasto
łódzkie
Czyli z przeglądem w Niemczech też nie jest kolorowo ;)

Czy jeżeli dokumenty "anglika" będą na mnie, a np. jakaś osoba która jest zameldowana w Niemczech będzie chciała zrobić przegląd, to czy takie coś ma większe szanse się udać?

Czy chodzi głównie o to aby auto było zarejestrowane w Niemczech, a może dane na dowodzie mają się zgadzać z tą osobą(zameldowaną w Niemczech)?

tom08

Nowy
Punktów
0
Miasto
niemcy
przeglad niemiecki

witam , ja robilem przeglad auta przekladanego w niemieckiej stacji kontroli . widze ze temat jest juz stary ale jezeli to kogos interesuje to moje autko juz jest zarejestrowane w niemczech . przeglad zrobilem bez wiekszych problemow a nawet panowie pochwalili przekladke ze dobrze zrobiona .w niemczech nie placi sie akcyzy ani zadnych smiesznych kosztow . zaplacilem 90 euro za przeglad i 70 za zarejestrowanie z tablicami.oczywiscie musialem zaplacic podatek plus ubezpieczenie drogie ale to konieczne bo tu mieszkam.

---------- Dodano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

jezeli ktos potrzebuje wiecej info to prosze dac znac w weekendy bede mial czas odp .

Do góry Bottom