pawelgawel
Bywalec
Ale ja tez nie twierdze, ze RYS to nie w porzadku facet, bo zapewne tak jest. Uwazam tyko, ze czasem trzeba przyjmowac zmiany tak jak one nadchodza i nie bronic sie panicznie.
RYS piszesz:
ale jakich 30 dni kolego? Moje auto jest w kraju dopiero od 10 dni i powoli kompletuje papiery do rejestracji (ironia). Czy moglbys mi w JAKIKOLWIEK SENSOWNY sposob udowodnic ze moje auto jest w kraju dluzej niz 10 dni???
nie zartuj sobie. My tu powaznie rozmawiamy, a ktos moze przeczytac Twoja wypowiedz i sie zasugeruje niepotrzebnie ze to prawda.
RYS piszesz:
dlatego że nie spełniłeś warunków ubezpieczenia, tzn rejestracja po 30 dniach a co z tym się wiąże polski przegląd
ale jakich 30 dni kolego? Moje auto jest w kraju dopiero od 10 dni i powoli kompletuje papiery do rejestracji (ironia). Czy moglbys mi w JAKIKOLWIEK SENSOWNY sposob udowodnic ze moje auto jest w kraju dluzej niz 10 dni???
nie ubezpieczysz na obcych blachach, musisz zarejestrować, opłacić road tax i ubezpieczyć.....
nie zartuj sobie. My tu powaznie rozmawiamy, a ktos moze przeczytac Twoja wypowiedz i sie zasugeruje niepotrzebnie ze to prawda.
Ostatnio edytowane przez moderatora: