pawelgawel
Bywalec
dubel

po 30 dniach od czego?
Rozumiem, zeby zapis brzmial, ze po 30 dniach od daty zawarcia ubezpieczenia. Ale zapis wyraznie informuje, ze po 30 dniach od daty sprowadzenia auta na teren Polski. Rozumiesz do czego zmierzam?
Spoko Dawid, nie pomyliles sie we wczesniejszym poscie, a przynajmniej ja odczytalem sens Twojej wypowiedzi tak jak oczekiwales.
Moje pytanie brzmi: na ktorym dokumencie masz wpisana date sprowadzenia pojazdu do polski?
ubezpieczałem auta po które dopiero jechałem, i wiele wiele innych o których nie napisze, w necie ubezpieczysz wszystko nawet samą bude bez kół i co z tego, nic nie będę popierał ani udowadniał, dodam tylko że pierwszy auto komis otworzyłem kolego w 1989 r !!! kiedy jeszcze w polsce były 3 cyfrowe nr telefonów podrawiam i bijcie sobie piane dalej, przypomne tylko że to nie PW i wiele "różnych" osób to czyta
Witam wszystkich forumowiczów.Jestem tu nowy więc jeżeli coś nie tak to sorry.aaa sorki,nie czytałem do"góry"G4WLAK, jestem tu dopiero od dzisiaj
nie ma opcji mieć auta tam a rejestrowac w polsce,albo tu jezdzimy albo tam. ja przyjechalem autem tu i tu je zarejestrowałem,ubezpieczyłem i wszystko ok. Napisałem bo może ktos będzie chciał to samo zrobić to podpowiem gdzie najpierw uderzyć bo jest myków np.homologacja m1 która jest obowiazkowa
dlatego że nie spełniłeś warunków ubezpieczenia, tzn rejestracja po 30 dniach a co z tym się wiąże polski przeglądRys, Dawid - powiedzcie mi panowie, albo lepiej napiszcie, na jakiej podstawie ubezpieczalnia moglaby wypowiedziec mi wyplate ubezpieczenia. Tylko nie jakies gdybanie i bicie piany - konkrety prosze: