• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Prosze pomozcie, bardzo pilne!

tomeo86

Nowy
Punktów
0
Miasto
Bialystok
Witam,

Wypadla mi nagla sytacja i musze jechac autem do Polski w trybie natychmiastowym, gdyz nie zdaze go sprzedac, a nie wiem kiedy i czy wroce do uk. Nie wiem czy dobrze robie ze jade autem, ale nie wiem co mam z nim zrobi. Auto to Renault Megane 1.4 benzyna, rocznik 1999, 106 tys mil przebiegu, auto jest w bardzo dobrym stanie mialo 2 wlascieli. W uk kostane za az tak duzo. Jade autem gdyz po pierwsze malo dostane za nie w uk, a po drugie nie zdaze go sprzeda.
Bardzo sie martie czy dobrze ze zabieram te auto do polski. Co z nim bede mogl zrobic? Czy bedzie mi sie kalkulowala przekaldka, myslalem tez zeby postawic auto w garazu i niech stoi narazie w polsce, gdyz nie bede go uzywal przez jakis czas mozliwe ze 1,5 roku lub sprzedac na czesci, ile moglbym za nie dostac. Prosze doradzcie jak wyglada to z waszej strony.

waldek77

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
mazowieckie
Przecież autem możesz normalnie poruszać się w PL,a jak będziesz byś kiedyś wracał to się przyda. :thumb:

Do góry Bottom