• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

prosze o pomoc.....

kwiato85

Nowy
Punktów
0
Miasto
bedford/radom
witam wszystkich. mam taki problem że wysłałem ten kwitek exportu do DVLA i po 3 dniach przysłali mi kwit V11. z tego co doczytałem na nim to jest mowa o przedłużenie roadtax-u a auta juz nie ma w uk. co mam zrobic panowie?????? dodam ze roadtax konczy sie dopiero 28.02.2011

waldek77

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
mazowieckie
Tak pogmatwałeś że naprawdę. W każdym bądz razie odcinek V11 to jest eksport auta,jeśli go wysyłasz pojazd zostaje usunięty z ich rejestru a ciebie więcej już nic nie obchodzi.

daronowysacz

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Nowy Sącz
Mam pytanie wysłałem dokument V756 do DVLA na adres
Swansea
SA99 1AG
4 DNI temu i mam pytanie ile trzeba czekać na odpowiedź od nich i co potrzebuje abym mógł zarejestrować pojazd z kat C w kraju. Proszę o pomoc i podpowiedź co i kiedy załatwiać i gdzie wysyłać oraz jakie dokumenty,abym mógł zacząć rejestrować samochód.

guzik0802

Anglikomaniak
Punktów
15
Miasto
OSTROW WLKP
na c nie zarejestrujesz, slyszalem o kilku miastach ze podobno mozna ale sam nie sprawdzalem. o ile pamietam to v756 nie jest na kategorie c, podaj numer faxu to wysle ci odpowiedni druk. i najszybciej jest jak wyslesz do dvla forme faxem

daronowysacz

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Nowy Sącz
fax

nie mam faxu przyślij na maila a dlaczego nie zarejestruję ???dokładnie wypełniłem ten druk

Załączniki

• DVLA.pdf
    148,9 KB · Wyświetleń: 10

daronowysacz

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Nowy Sącz
Pomóżcie bo nie wiem co mam robić i co mogę załatwić aby sprawa ruszyła z miejsca i czy jak wysłałem druk V756 do DVLA to czy oni mi przyślą dokument na podstawie którego będę mógł zacząć opłacać samochód i po woli rejestrować.. dodam że na samochód posiadam tylko potwierdzenie zakupu i samochód jest w kat C .Proszę o pomoc !!!!!

guzik0802

Anglikomaniak
Punktów
15
Miasto
OSTROW WLKP
tak jak wczesniej pisalem na ckategorie c beda problemy, druk wyslany przez ciebie v756 jest na auto bez kategori lub kategorie d i na niego ponoc mozna rejestrowac (w ostrowie nie da rady) na kategorie c musisz wyslac druk v963/1 moge ci go wyslac faxem, bo nie mam skanera lub poszukaj gdzies w necie ale nie mysle ze ci sie uda zarejestrowac na c. jaka marka i rocznik auta

Do góry Bottom