• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

problem z kupnem ubezpieczenia dniowego

adam541

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Ciechocinek
witam urodzilem sie 24.12.88 kupilem bmw e46 z99 318 4dr i niemoge nigdzie kupic dniowego ubezpieczenia,na www.dayinsure.com wchodzi mi ze za 82f ale potem jest pokazane prawko full uk ktore nie mozna zmienic i wyskakuje moj numer prawojazdy polskiego wybieram biore nastepny krok a tu ze numer jest niedostepny....pomocy na zadnej innej stronie nie moge kupic wcale pomocy

adam541

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Ciechocinek
dzieki rzeczywiscie nie zaznaczylem szkoda tylko ze az 100f takie jednodniowe ubezpieczenie pozdro

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
lepiej kolegonormalne i cancel przed 14 dniem od zakupu jaknie masz 25 lat bo wtedy masz za darmo udezpieczenie na zjazd do polski.

adam541

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Ciechocinek
no tak ale w jakiej firmie i czy to jest sprawdzone??i czy trzeba jakis depozyt???

---------- Dodano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

i czy moge to wszystko zalatwic przez internet??razem ze zrezygnowaniem??

---------- Dodano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

i czy moge to wszystko zalatwic przez internet??razem ze zrezygnowaniem??

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
napewno nie w bell bo depozyty nie odaja ja ci polece tesco albo churhil

---------- Dodano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

oni depozyt odaja bo to sa solidne firmy

adam541

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Ciechocinek
obliczylem w tesco wychodzi 1560 na 10miechow pierwsza wplata okolo250 funtow i teraz czy moge ja anulowac przez internet czy trzeba zadzwonic???trzeba podawac jakis powod??

horseman

Bywalec
Punktów
0
Miasto
london
witam sprobuj tempcover.com - mi na 1 dzien za 2007 vectre wyszlo 52 funty i zaznaczylem eu driving licence 1984 rok urodzenia

---------- Dodano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

tam nie pytaja z kad masz prawko

---------- Dodano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

i nie wiem co chcesz z tym autem robic ale nie wszystkie firmy ktore ci sprzedaja temporary cover (daily cover) ubezpieczaja cie na wywóz auta z uk i jeszcze jedno - uwazaj bo w anglii prawo sie zmienilo jezeli chodzi o ubezpieczenie - jak trzymasz auto na ulicy to musi byc ubezpieczone ! mozesz sobie wiecej poczytac tutaj:
http://www.direct.gov.uk/en/Motoring/OwningAVehicle/Motorinsurance/DG_186696

---------- Dodano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

a co do tego co koledzy powyżej pisali - zobacz sobie na strone admiral.co.uk tam nie placisz depozytu a wogóle najlepiej jest szukac insurance na comparethemarket.com tam wychodzi ci we wszzystkich firmach (elephant i admiral to jedna firma - nie biora depozytu ale musisz do nich zadzwonic jak chcesz placic miesiecznie no i musisz miec konto w banku do jakichkolwiek insuranców

Do góry Bottom