Witam wszystkich , nie często i coś proszę , jeśli to robię , to raczej w czyimś imieniu . Tym razem jest podobnie . Od kilku lat pomagam ludziom którzy nie mogą odnaleźć się w naszej rzeczywistości . Nie pomagam wszystkim , nie jestem w stanie wszystkim pomóc . Wybieram zawsze takie osoby , które na prawdę potrzebują pomocy . Jest ze mną kilka pozytywnie zakreconych ludzi . Rodzina do której dotarłem tym razem , jest bardzo poszkodowana przez los . Nie mają zupełnie niczego , nie mają łazienki , nie mają kuchni , nie mają podstawowych sprzętów . Zorganizowałem im telewizor na początek i kuchenkę gazową . Teraz organizuję remont mieszkania . Wdowa z dwiema córkami , które nie mają normalnych warunków do nauki czy normalnego życia . Proszę Was o wsparcie finansowe na zakup materiałów budowlanych , potrzebne jest wszystko , nie ma ciepłej wody , jest tylko ubikacja. Żeby dokonać wpłaty wklej w przeglądarce ten link https://zrzutka.pl/ek3agb , liczę na Wasze wielkie serca i z góry dziękuję .