• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

pomocy szyba lewa działa skokami

goralpio

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
pow.mława
Witam mam problem z szybą kierowcy działa skokami przerobiłem silniczki odwróciłem kostkie w przełączniku i próbowałem przepinować i prawie się udało ale działa skokami , wyczytałem że trzeba zamienić pin z a1 ale w a1 niemam pina. Z góry dziękuje za odpowieć.
Mam jeszcze jedno pytanie po czy rozróżnić lampy angielskie od kontynentalnych w lagunie 2 (po oznaczeniach , strzałkach czy odblasku?)

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
szyby trzeba przyuczyć czyli otwierasz do konca,puszczasz przycisk > podnosisz do konca,trzymasz przycisk i liczysz do 10 i puszczasz i tak z każdą po kolei
lampy poznasz po strzałkach i oznaczeniach ECE
tabela lamp 1.jpg tabela lamp.jpg

goralpio

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
pow.mława
Wielkie dzięki szyba teraz działa prawidłowo. A z lampami to niewiem bo mam z rozbitego samochodu oznaczenia są takie same , strzałki też tak samo są skikrowane ale odblaski się troche różnią może ktoś miał zbite lampy i założył angielskie po przełożeniu odblasków.

konrad1005

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Pruszków
Kolego goralpio, napisałeś, że przerobiłeś silniczki i odwróciłeś kostke, jak tą kostkę odwróciłeś?

goralpio

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
pow.mława
pamiętam że sporo kombinowałem aby to przerobić , ale napewno jest to opisane na tym forum tylko troche musisz poszukać , z tego co sobie przypominam to odwróciłem ją do góry nogami a potem odwróciłem same przełączniczki (guziczki) ale nie jestem pewny , spróbować możesz.

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
dokładnie tak się to robi jak będziesz odwracał przyciski to wytnij nożykiem wystają wypusty będziesz widział które jak założysz odwrotnie przyciski bo nie dadzą się nacisnąć będą je blokować ot cała filozofia :alko:

Do góry Bottom