• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

pomoc w kupnie anglika

Mef

Nowy
Punktów
0
Witam serdecznie,

Chcialbym kupic anglika w polsce i pojechac nim do uk, gdzie bede tam na codzien tego auta uzywal, takze auto musi byc w stanie technicznym bardzo dobrym by wytrzymal taka trase. Nie jestem zdecydowany jaki dokladnie samochod mialby to byc, choc powinno to byc raczej rodzinne auto, kombi badz van, choc jesli i sedan sie nada to tez ok. Dodatkowo auto to musi miec komplet dokumentow : dowod (pelny), mot, road tax, dzieki ktorym bez problemowo wykupie ubezpieczenie uk przez neta, czyli jak doczytalem na tym forum nie moze to byc auto wyeksportowane z uk (bez strefy 11 w dowodzie) a takie ktore tutaj poprostu przyjechalo ze sie tak wyraze. Jezeli ktos moze mi pomoc w zakupie takiego auta bylbym wdzieczny, dodatkowo jesli ktos ma jakies rady czy propozycje na co zwracac uwage, na czym sie skupic, jak podejsc do tematu by wszystko bylo w porzadku legalnie i bez problemow to chetnie tego wyslucham. Licze na pomoc. dziekuje i pozdrawiam

silver

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Jeśli jeszcze się nie uporałeś z zakupem samochodu, zadzwoń, na pewno pomogę.
+48 698 219 120

Mef

Nowy
Punktów
0
dziekuje sredecznie za odpowiedz i chec pomocy ale poradzilem juz sobie, kupilem bardzo dobre auto w mojej ocenie ktore mialo wszystko to czego potrzebowalem, ale dzieki jeszcze raz.
pozdrawiam

ps. dodam ze znalazlem je na tym serwisie :)

Do góry Bottom