• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Polecane warsztaty na Śląsku

Birdy

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wielka Brytania
Witam!

Proszę o pomoc w znaleźieniu dobrego warsztatu w obrębie woj. śląskiego. Jeśli macie jakieś doświadczenia lub słyszeliście albo macie znajomych którzy skorzystali z usług takowego warsztatu wpisujcie dane kontaktowe oraz miejsce (miasto).

Z góry dziękuje!!!

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Polecam Ci troszkę dalej w łódzkim Vip-Car. Czasami warto dalej jechać.

vip-car

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
Łódź
www.przekładki.pl
I to się nazywa zdrowa konkurencja jak busik to oczywiście do Marleny Rawa Mazowiecka pozdrawiam :zdrowie:

KubaTST

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
TST/KR
a co dokładnie jest nie tak z panem mazurkiem? swojego czasu planowałem u niego przekładkę i wtedy jakoś był chwalony

nowak

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Lubań
Nie miałem styczności z Panem Mazurkiem, ale z tego co czytałem na drugim forum, to jest to naprawde dobry fachowiec, nie wiem skąd te poglądy.. No ale każdy może swoje zdanie mieć, na forum w końcu panuje wolność wypowiedzi ;)

vip-car

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
Łódź
www.przekładki.pl
Tutaj raczej chodzi o osobiste porachunki paru osób
,bo co do fachowości to raczej nie można mieć zastrzeżeń,ale to zupełnie inna para kaloszy jak to w polityce każdy ma swojego palikota :ke:

vip-car

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
Łódź
www.przekładki.pl
Fakt najlepiej przenieść posty nie na temat najlepiej od razu np. na śmietnisko bo zrobi się bajzel

junak

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Poznań
kolega magik ma świetą racje omijajcie tego partacza,zlodzieja i naciągacza.Wszedzie byle nie do niego!!!

Bronek

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bydgoszcz
Na śląsku mieszkałem krótko i objazdowo, w Częstochowie raptem kilka miesięcy, ale udało mi się w tym czasie odwiedzić lakiernika, z którego roboty jestem do tej pory zadowolony. Robił mi polerkę całego samochodu...Koleś zna się na rzeczy, nie bawi się z robotą a kasa....ceny porównywalne. Polecam: fachowe-lakiernictwo.pl

Do góry Bottom