• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

poduszki a4 b6

Kriss-85

Początkujący
Punktów
0
Miasto
śląskie
Witam, instalacje obrocilem o 180 stopni, juz pisalem wczesniej to moze mnie ktos pamieta :) obracajac instalacje to rowniez poduszki sie zamienily miejscami, jakie sa wartosci zeby przekodowac poduszki i napinacze na odpowiednia strone i jakim programem ? mam vag 4.9 i 2.5 ale nie chce sie polaczyc z poduszkami,
Jeszcze jedna sprawa co do drugiego sliniczka klapy recylkulacji, wyczytalem na foum ze albo instalacja z eu albo poloczyc rownolegle drugi silniczek, ja mam instalacje z eu a klapa dalej sie nie otwiera a silniczki co chwile slychac jak chodza jakby nie mogly sie ustawic a bledu nie mozna skasowac, jakies wskazowki ?? z gory dziekuje :)

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
Z poduszkiami mozesz sie polaczyc zarowno polskim vagiem 4.9 jak i vag-comem np 3.11 co do instalacji to fotele i napinacze zostaja tak jak były. Kostke od silniczka recyrkulacji podłącz europejską kolorami kabli jeśli kolory na obydwu kostkach są takie same.

Kriss-85

Początkujący
Punktów
0
Miasto
śląskie
no tak myslalem ze trzeba je obrocic, skoro poduszka kierowcy byla po prawej a teraz jest po lewej, to czy przy wypadku np na prawa strone nie otworzy mi sie poduszka kierowcy zamiast pasazera ? skad auto ma wiedziec ze to zostalo przeniesione ? no chyba ze poduszki otwieraja sie zawsze dwie ? a teraz jesli chodzi o poduszki w fotelach i kurtyny, czy za ich otwarcie odpowiada ten jeden czujnik ktory jest zamontowany w w srodku progu ?

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
jak obrociles cala wiazke to niemusisz przerabiac poduszek w fotelach czy kurtyn bo sensory tak samo sie obrocily
ale jaski w desce musza zostac jak w angolu czyli pasazer to pasazer a kierowca to kierowca

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
jeżeli chodzi o fotele to chyba uderzeniówka jest pod nimi w podłodze i tego nie ruszasz lewa to lewa prawa to prawa, jak to zamienisz to zamiast prawego fotela wywali ci poducha w lewym

Kriss-85

Początkujący
Punktów
0
Miasto
śląskie
jak obrociles cala wiazke to niemusisz przerabiac poduszek w fotelach czy kurtyn bo sensory tak samo sie obrocily
ale jaski w desce musza zostac jak w angolu czyli pasazer to pasazer a kierowca to kierowca
No tak sensory tez obracalem wlasnie te w progu ale chyba mam problem z kurtynami bo wiazkie krzyzowalem z tylu a nie odpinalem nigdzie kurtyn takze kabelki wchodza chyba tylem do slupka i zostaly na swoim miejscu :/ ? co to znaczy jaski ??? nie wiem o co chodzi. angelo jesli chodzi o jakies uderzeniowki pod fotelami to ja tam nic nie znalazelem, jedynie ten sensor w progu ktory tez przenioslem

Kriss-85

Początkujący
Punktów
0
Miasto
śląskie
kostke polaczylem tak jak napisales, klapa sie juz otwiera i zamyka ale bledu nie idzie skasowac i obydwa silniczki sie odzywaja krotkimi odglosami co jakies 2 - 3 sek tak jak by sie chcialy zamknac ale dalej juz nie moga i spowrotem, i czy nie powinno byc tak ze jesli jedna klapa jest zamknieta to ta druga powinna sie otwierac i odwrotnie ?? bo mi sie obydwie otwieraja i zamykaja razem, moze tu jest problem ??

Do góry Bottom