• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Peugeot 407 2006r. 2.0 HDI sw x-line

halczyn

Początkujący
Punktów
0
Witam, na wstępie chciałbym się przywitać, więc WITAM :)

Mój znajomy ma do sprzedania auto wymienione w temacie, juz przełożone. Kompletnie się na tym nie znam poczytałem oczywiście na forach mniej więcej do jak, ale...do rzeczy:

Znajomy chce za niego 20 tysięcy (zarejestrowany w PL), wspomniał, iż wszystkie koszty jakie go wyszły związanie z przełożeniem sprowadzeniem itp itd to ok. 19.500 zł i jego zarobek to 500 zł. Przeglądałem na allegro oferty tych aut i zastanawiam się czy znajomy ściemnia (Wg. informacji z netu mozna to kupic taniej) czy mówi prawdę i warto jest to od niego kupić. Auto oczywiscie fajne, buda lalka czarna na 17 felgach, silnik ma 200 tysiecy najechane, auto w skorze z dachem panoramicznym. Panowie myślę, ze wiecie o wiele więcej ode mnie o autach z uk i kosztem przelozenia itp tego w Polsce. Zwyczajnie-Czy warto to kupic za te cene? Na allegro z tego roku w tym wypos. nie znalazlem.

Dzieki za odp.

pozdrawiam.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
no to jak nie znalazłeś to nie ma :) bierz od znajomka i jeździj, jak masz czas na latanie po urzędach szukanie to kupuj anglika i przekładaj

wiercioch

Anglikomaniak
Punktów
11
jeszcze możesz zrobić wywiad od znajomka kto to auto przekładał to może Ci coś naświetli temat...

halczyn

Początkujący
Punktów
0
Auto jest zarejestrowane juz w PL. Mysliscie, ze samemu da sie to zrobic taniej ? Wspominał, ze byl to jakis warsztat, ktory dał mu 12 miesiecy gwarancji na rzeczy, które oni robili.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
nie da sie źle zrobić 407

Do góry Bottom