grzesiekkus12
Początkujący
- Punktów
- 1
Witam jestem nowy na forum postanowiłem przełożyć 308 1.6 hdi . Bo miałem taką na części i zakupiłem anglika więc miałem wszystko do przekładki. Problem pojawił się wtedy gdyż przełożyłem deskę z 1.6 vti z nagrzewnica był tam klimatronik a w angliku zwykła klimą bo stwierdziłem że pewnie będzie to działać . Pierwsze po założeniu wszystkiego wystąpił problem z odpaleniem ale poleciałem po pinach stacyjki wiazki angielskiej i doszedłem ze auto pali . I teraz najważniejsze. Po odpaleniu samochodu nie działa licznik i panel klimatyzacji czyli klimatronika . Więc stwierdziłem że wiazka deski od 1.6 vti jest zła i kupiłem wiązkę z deski od 1.6 hdi ten sam rok i wyposażenie pod klimatronika i dalej nie działa licznik i ta klima . Po podłączeniu lexi nie łączy się przy teście globalnym z panelem klimatyzacji .
Proszę o pomoc czy przekładać nagrzewnice od angola na zwykła klimatyzację czy czeba coś przepinowac żeby był prąd na panelu i na liczniku żeby zadziałało proszę o pomoc z góry dzięki
Myślę z jasno wyjaśniłem
Proszę o pomoc czy przekładać nagrzewnice od angola na zwykła klimatyzację czy czeba coś przepinowac żeby był prąd na panelu i na liczniku żeby zadziałało proszę o pomoc z góry dzięki
Myślę z jasno wyjaśniłem