piotrmarek1982
Początkujący
Dzień dobry,
Witam po długim czasie na forum. Korzystałem z pomocy innych użytkowników przy przekładce mojego 206 GTi, jednak pomimo moich starań nie udało się
namieszałem z instalacją, samochód kręcił ale nie zapalił, coś z zapłonem. Rozebrałem ponownie poszukać przyczyny ale nie mam niestety już siły, wiedzy i czasu na poskładanie mojego auta. Mam dużo pracy, zwłaszcza teraz ponieważ pracuje w serwisie opon, mamy sezon
Zbieram na nowego Peugeota 206 GTi dlatego pomyślałem że wystawie swoje auto na sprzedaż. Samochód nie jest w super stanie, ktoś może próbować dokończyć przekładkę lub kupić auto na części. Jest kompletne bez kilku części które chcę sobie zostawić i przełożyć do nowego GTi.
Samochód sprzedam bez:
- środkowego i końcowego układu wydechowego,
- filtra powietrza
- tylnych lamp, przednie sa nadal on anglika
- przedniego grilla i dokładki pod zderzakiem
- zegarów
- miski olejowej
Do przekładki kupiłem i mam/sprzedaje razem z autem:
- deske europejską od samochodu po dachowaniu wiec ma kilka rys pod szybą
- nowa linka i łapa sprzęgła z serwisu Peugeota
- komplet peałów
- dywan
- maglownica
- przewody wspomagania (brakuje jeszcze jednego)
Cena 2900 zł osoby zainteresowane (więcej info.) proszę o kontakt mailowy piotrnowosielski1982@wp.pl, bądź telefoniczny 661786204 po 20:00.
Witam po długim czasie na forum. Korzystałem z pomocy innych użytkowników przy przekładce mojego 206 GTi, jednak pomimo moich starań nie udało się
Samochód sprzedam bez:
- środkowego i końcowego układu wydechowego,
- filtra powietrza
- tylnych lamp, przednie sa nadal on anglika
- przedniego grilla i dokładki pod zderzakiem
- zegarów
- miski olejowej
Do przekładki kupiłem i mam/sprzedaje razem z autem:
- deske europejską od samochodu po dachowaniu wiec ma kilka rys pod szybą
- nowa linka i łapa sprzęgła z serwisu Peugeota
- komplet peałów
- dywan
- maglownica
- przewody wspomagania (brakuje jeszcze jednego)
Cena 2900 zł osoby zainteresowane (więcej info.) proszę o kontakt mailowy piotrnowosielski1982@wp.pl, bądź telefoniczny 661786204 po 20:00.