• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Oferuję przewóz samochodów,osób,paczek,towarów LUBELSKIE

LukMar

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Lublin
Oferuję Państwu: przewóz osób, paczek, towarów, samochodów, części samochodowych, motorów, quadów, przeprowadzki oraz indywidualne zamówienia na trasach Polska - Anglia oraz Anglia - Polska. Atrakcyjne ceny!

Zainteresowanych proszę o kontakt:
tel: +48 516 172 640
tel: +48 798 818 075
tel: +48 511 063 691
e-mail: lukmar.dk@wp.pl
www.lukmar.aq.pl

LukMar

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Lublin
Auta sprowadzane są na lawetach. Cena zależy od gabarytów i wagi auta, wacha się w granicach 400/450 funtów (oczywiście zawsze można dojść do porozumienia co do kosztów). Pozdrawiam

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
wiem że to daleko itd itp
w tematyce jestem zorientowany dość dobrze :)
zapytałem z ciekawości

dzięki za odpowiedz

Pozdrawiam
Rafał

akulecha

Nowy
Punktów
0
Miasto
london
Witam. Mam do przewiezienia z londynu do terespol 2 Land Rover Freelander, jaka cena? Pozdrawiam. Alex

LukMar

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Lublin
Witam. Przepraszam, że tak długo musiał Pan czekać na odpowiedz, ale niestety nie mieliśmy chwolowo dostępu do internetu gdyż byliśmy w podróży. Za taki samochód bierzemy zazwyczaj 450 funty, zależy jeszcze skąd miałby być odebrany i dokąd dostarczony. Co do wolnych terminów to musiałby się Pan skontaktować z nami telefonicznie, wtedy będziemy mogli coś ustalić. Pozdrawiam

LukMar

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Lublin
No witam. Za passata do Szczecinka 500 funty, chyba że samochód zostałby odebrany w Poznaniu to 450 funty. Pozdrawiam.

stopro.

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
Lubelskie
500funtów?? To jakieś 2200-2300zł!! To śmieszne. Za taki transport forumowicz AUDIA4 który mi 2 dni temu przywiózł auto weźmie za to max 1800zł albo i mniej bo on też mieszka na pomorzu i wszystko sprawnie i profesjonalnie.

LukMar

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Lublin
Śmieszne to są ceny paliwa. Niestety nikt nie będzie komuś sprowadzał auta za darmo... Na lorze może i sprowadzisz za 1800 albo i mniej, ale niestety do tego czasem trzeba doliczyć naprawę dachu... Zresztą passat trochę waży.! Oblicz sobie koszty, a potem pisz z pretensjami jak coś Ci nie odpowiada. Pozdrawiam

audia4

Bywalec
Punktów
0
Miasto
zachpom
Witam widze ze gadka rozchodzi sie o mnie... Wypraszam sobie głupie komentarze o robocie dachów czy innych rzeczy... u nas odbywa sie to bardzo profesjonalnie! zawsze z angli zabieramy 4 samochody, wiec dbamy o kazde auto indywidualnie! Auta nie wracają pogniecione potłuczone ani porysowane i tym bardziej jak coś w nich jest to nie ginie! posiadamy nowe pasy transportowe, nową lawete i na to wszystko autocasko oraz duże doświadczenie.... mówiąc któtko pełen profesjonalizm!

stopro.

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
Lubelskie
I ja się pod tym podpisuje. Wszystko było dobrze, jak należy profesjonalnie. I cena przystępna.

mariusz696

Początkujący
Punktów
0
Miasto
zamość
ile by kosztowalo jedno auto osobowe hb honda
z np ROCHFORD lub chester do zamościa lub lublina ale wolalbym juz pod dom

dodatkowo ile by wyszlo za dwa lub 3 auta ?

i ile za motocykl ?

czy jestescie w stanie dopelnic wszystkiego przy odbiorze auta z copart itp miejsc ? jaki czas oczekiwania od podania zlecenia ?

M1cHaL11

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Lublin
Ile za Jeep Grand Cherokee ZJ do okolic lublina (kraśnik) z okolic Londynu ?

Do góry Bottom