Marlena
Zaufany warsztat
Obrońcy rejestracji rhd podpieracie się tym, że w innych krajach rejestrują. Ale w innych krajach stać ludków na takie samo auto lhd. Polacy są biedni i będą masowo kupować rhd bo będzie ich stać na młodszy szybki model.

Ale temat nie dotyczy tylko Ciebie bo Ty nie jesteś pępkiem świata. Każdy podaje argumenty za i przeciw, a Ty masz pretensje do polityków, warsztatów przekładkowych i wszystkich co mają inne zdanie niż Ty.Co was obchodzi że np;ja chcę zarejestrować RHD w Polsce to jest moja i tylko moja sprawa indywidualna
a wy robicie z tego wielkie hura jak ruscy pod Stalingradem
to nie tylko wyprzedzanie i łuki jezdni,to bramki na autostradach to szlabany na parkingach to nawet głupi McDonald drive,zrozum ze nie kazdy chce być wyrozumiały i czekac aż skrobidupek wylezie z drobniakami żeby zapłacić za podniesienie szlabanu,jesli to jest sporadyczne to z bogiem ale jesli bedzie to co 4 to wkurw....,i
zakaz i tyle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak jest 140 KM i jeden osiol za kierą
mam to w du...ie ale mi chodzi i pewnie niejednemu normalneu kierowcy
zeby jakis kretyn niewyskoczyl na przeciwlegly pas drogi bo niewidzi i zabil mnie i siebie
pozdrawiam
wielkie hura to ty robisz kolego,jest w polsce ruch prawostronny to rejestrują samochody do niego dostosowane,to nie tylko wyprzedzanie i łuki jezdni,to bramki na autostradach to szlabany na parkingach to nawet głupi McDonald drive,zrozum ze nie kazdy chce być wyrozumiały i czekac aż skrobidupek wylezie z drobniakami żeby zapłacić za podniesienie szlabanu,jesli to jest sporadyczne to z bogiem ale jesli bedzie to co 4 to wkurw....,i prosze teraz rząd to beton a urzednicy to durnie bo nie chca panu zarejestrować autka, walcz sobie twoje prawo i wola ale nie obrażaj ludzi których nawet nieznasz