• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

nie wlozylem czeku z v62- pomoc

filgonzo

Początkujący
Punktów
0
Miasto
B-stok
Witam, kupiłem motocykl na aukcji bez dokumentow i teraz poprzez znajomych w angli staram sie odzyskac je. Wypelnilem v62-wszystko tak jak powinno byc, ale znajoma ktora wysyłała to do DVLA zapomniala wlozyc czeku do srodka. Teraz pytanie, czy ma wyslac v62 z czekiem drugi raz, czy czekac na odpowiedz od DVLA? Jestem tu nowy, ale licze na Wasza wyrozumiałosc i ktos zyczliwy mi odpisze.

Rob85

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
Luton / Bydgoszcz
Jesli az tak bardzo Ci sie nie spieszy to czekaj na ich odzew. Pewnie 2-3 tygodnie poczekasz, i pozniej kolejne 2-3..... Jednak jak sie spieszysz to zadzwonilbym do nich i sie dowiedzial co i jak i jak to najlepiej rozwiazac.
Powodzonka

filgonzo

Początkujący
Punktów
0
Miasto
B-stok
czyli nikt z Was nie mial takiego przypadku... Poczekam chyba te kilka tygodni, nie chce juz meczyc znajomych zeby dzwonili w tej sprawie poniewaz dosc kiepsko mowia po angielsku...

filgonzo

Początkujący
Punktów
0
Miasto
B-stok

filgonzo

Początkujący
Punktów
0
Miasto
B-stok
I nie musze juz nic wysyłać do DVLA? wystarczy jak spisze umowe z johnem petersonem i wszystko przetłumacze? a umowe spisac po polsku i oddac do tlumaczenia czy napisac po angielsku?

filgonzo

Początkujący
Punktów
0
Miasto
B-stok
Misiek mam nadzieje że jesteś cierpliwym człowiekiem, zapytam ostatni raz dla 100% pewności. Nie wypełniam żadnego okienka w tym dokumencie? Nie wpisuje w punkcie 6 Swoich danych? Oddaje to do tłumaczenia, spisuje umowę i spokojnie rejestruje moto?

Do góry Bottom