• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

MOT w UK - polecane/nie polecane punkty robienia MOT.

Cougar

Gaduła
Punktów
3
Miasto
mazowieckie
Witam. Niedługo wymieram się do UK. Jedną ze spraw jakie będę tam łatwił będzie MOT. Tak sobie pomyślałem, że nie mamy tu chyba wątku, gdzie można by było opisać punkty robienia MOT, które polecacie (lub radzicie unikać).. może sami tam pracujecie... może macie znajomego. Może miejsca, gdzie nie czepiają się szczegółów. Proszę o info i swoje obserwacje a temat punktów. Z góry dzięki i pozdrawiam.

Cougar

Gaduła
Punktów
3
Miasto
mazowieckie
Witam. Wróciłem właśnie z UK. Jedną ze spraw jakie załatwiałem było zrobienie MOT na moje auto. W net znalazłem info o polskiej stacji diagnostycznej w Londynie. Zadzwoniłem wcześniej. Umówiłem się. Pojechałem. Auto przeszło MOT w stacji diagnostycznej Pana Tomasza. Podaje namiary.
Wembley

Nazwa firmy:​
T&T Garage MOT Ltd.

Osoba kontaktowa:​
Tomasz

Tel:​
07821830201

Tel:​
07857027616
unit 34,North End Road,
WEMBLEY HA9 0AT
mob 078 218 30 201
Bardzo polecam kontakt z Panem Tomaszem w razie potrzeby zrobienia MOT. Legalnego MOT a nie "zaocznie" bo to nie przejdzie. Ludziom z Polski, które chcą mieć MOT bez podróży autem do Londynu odradzam dzwonienie. Pan Tomasz to osoba bardzo kontaktowa ale nie będzie się bawiła w "załatwianie" MOT-u na odległość.

Do góry Bottom