• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Mercedes Sprinter

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Myślę że 7000zł to max zrobisz za tę kasę bez problemu

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Umiem czytać,widzę że chodzi o nowy model,znam warsztat który to autko przerabia za mniej niż 7000zł ,ale Ty możesz to robić nawet za 11000 albo więcej,nie moja sprawa

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
wiec po co piszesz jezeli takich aut nie robisz
ludzie robia za mniejsza kwote
tylko czy da sie tym potem jezdzic( ajakies prtzerabianie foteli to juz paranoja)

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Nie pytano czy robię tylko za ile można przerobić,jak zwykle utwierdzasz mnie w przekonaniu że nie wszystko z tobą jest ok. Zadzwoń do Marleny to się przekonasz ze można

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
ty mi nie mow o Marlenie bo chyba nie zyjez z nia w dobrych stosunkach z tego co
wiem

Marlena ma swoje ceny a ja mam swoje

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Co ciebie obchodzi jak ja z kim żyję? ona robi sprintery i nawet jeśli jej nie lubię to nie znaczy ze nie wysyłam do niej klientów,skoro robi to dobrze to w czym problem?
Mateo dzwoń do Marleny i wszystkiego się dowiesz,nie od wczoraj wiadomo kto na tym forum w czym się specjalizuje,powodzenia.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
I SPRAWA ZAŁATWIONA!!!!!!!!!!!
DZWON DO NIEJ
MASZ PEWNE I PEWNIE W DOBREJ CENIE

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Się uśmiałam.
Kolego Mateo9300:stary model do 2006r. 3800zł bez lamp i luster (części +robota)
po 2006r. 6500zł (bez lamp i luster) (części z robotą)
Czas przekładki jeden dzień, rano przyjeżdżasz po południu odjeżdżasz.
tel. 691-53-12-43 (od godz. 8 do 20)

mateo9300

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Manchester
Mazurek , Jaro dzięki serdeczne za ożywioną dyskusję ;) nie wiedziałem że vany to taki interesujący temat. A konkluzja bardzo mi się spodobała można się nie zgadzać ze sobą ale na koniec wspólnie docenić osobę trzecią.
Dla mnie to świadczy o Waszej wielkiej klasie w podejściu do tematu przekładek dlatego wielki szacunek dla Was obu jak kiedyś się spotkamy macie u mnie duże piwo Panowie.
A wracając do tematu( no i tu pytanie do koleżanki Marleny ). Mój bardzo dobry kolego z racji ,że ma usługi transportowe poprosił mnie o znalezienie vana max długi/max wysoki gdyż obecne auto jest już za małe , który następnie chciał przerobić w Polsce dlatego nie chce mu znaleźć auta ani polecić kogoś przez co później miałby posyłać " zdrowaśki podczas tras UK- Polska pod moim adresem":( Dlatego precyzuję pytanie , które auto w roczniku 2005-07 jest najlepsze do przekładki tzn. jest z nim najmniej problemów podczas późniejszej eksploatacji no i oczywiście jest najtańsze w przeróbce ale chodzi mi o wszystko lampy i lustra też.

guzik0802

Anglikomaniak
Punktów
15
Miasto
OSTROW WLKP
Się uśmiałam.
Kolego Mateo9300:stary model do 2006r. 3800zł bez lamp i luster (części +robota)
po 2006r. 6500zł (bez lamp i luster) (części z robotą)
Czas przekładki jeden dzień, rano przyjeżdżasz po południu odjeżdżasz.
tel. 691-53-12-43 (od godz. 8 do 20)
czego nie obejmuje przekladka sprintera od 2006 w tej cenie.

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
Mazurek , Jaro dzięki serdeczne za ożywioną dyskusję ;) nie wiedziałem że vany to taki interesujący temat. A konkluzja bardzo mi się spodobała można się nie zgadzać ze sobą ale na koniec wspólnie docenić osobę trzecią.
Dla mnie to świadczy o Waszej wielkiej klasie w podejściu do tematu przekładek dlatego wielki szacunek dla Was obu jak kiedyś się spotkamy macie u mnie duże piwo Panowie.
A wracając do tematu( no i tu pytanie do koleżanki Marleny ). Mój bardzo dobry kolego z racji ,że ma usługi transportowe poprosił mnie o znalezienie vana max długi/max wysoki gdyż obecne auto jest już za małe , który następnie chciał przerobić w Polsce dlatego nie chce mu znaleźć auta ani polecić kogoś przez co później miałby posyłać " zdrowaśki podczas tras UK- Polska pod moim adresem":( Dlatego precyzuję pytanie , które auto w roczniku 2005-07 jest najlepsze do przekładki tzn. jest z nim najmniej problemów podczas późniejszej eksploatacji no i oczywiście jest najtańsze w przeróbce ale chodzi mi o wszystko lampy i lustra też.
Najtaniej i najlepszy to z 2006r. ale starsza buda. Czyli to był ostatni wypust. Cena 4500zł (netto) z lampami, lustrami - czas przekładki jednego dnia.

czego nie obejmuje przekladka sprintera od 2006 w tej cenie.
Wymiany silnika, nadwozia, i zawieszeń itp. :p
Lista części do przekładki nowego sprintera czyli po 2006r., które wymieniamy:
- wyciszenie wewnętrzne
- wyciszenie zewnętrzne
- dywany
- podstawa pod fotel kierowcy
- tylna cześć nagrzewnicy z wentylatorem
- belka pod deskę
- główny stelaż
- nakładka górna na licznik
- nakładka dolna pod licznik
- krzyżak kolumny kierowniczej
- maglownica z przewodami
- mechanizm i ramiona wycieraczek
- zaślepka poduszki pasażera
- kompletny schowek
- nakładka pod gałkę na biegi
- plastyk na klucze.

mike1982

Początkujący
Punktów
0
witam mam do przelozenia sprintera skrzyniaka z 2008 roku ale chce miec zrobione to dobrze,czyli lampy (tylko orginal najlepiej uzywane)fotele,lustra,zegary,itd ma byc to zrobione bardzo dobrze poniewaz jest to auto ktorym zamiezam jezdzic po europie i chce zeby bylo to pewne auto niczym nierozniace sie od orginalu jestem z woj.kujawsko-pomorskiego i sprintera chce odstawic na przekladke w lipcu odrazu podkresle ze nieinteresuje mnie przekladka 1 dniowa bo sam kiedys przekladalem starszy model sprintka i wiem ze nie jest to mozliwe zeby zrobic to dobrze w ciagu jednego dnia nawet dla doswiadczonej 4 osobowej ekipy.wszystkie oferty cenowe prosze kierowac na maila michalkwiatkowski2@wp.pl

sawik

Anglikomaniak
Punktów
25
Miasto
pabianice
marlena -- zrobisz to w 1 dzień ???

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
Niestety robimy to w jeden dzień. Ale są inne warsztaty i nawet takie, gdzie auto się przekłada np. 7 miesięcy.

sherves

Anglikomaniak
Punktów
73
Miasto
UK
odrazu podkresle ze nieinteresuje mnie przekladka 1 dniowa bo sam kiedys przekladalem starszy model sprintka i wiem ze nie jest to mozliwe zeby zrobic to dobrze w ciagu jednego dnia nawet dla doswiadczonej 4 osobowej ekipy

Skoro tak dobrze o tym wiesz bo sam przekładałeś, to dlaczego i tego sam sobie nie przełożysz (tak długo jak będziesz chciał)

Do góry Bottom