• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Mazda 6 Porady

PAWEŁ74

Początkujący
Punktów
0
Miasto
OLSZTYN
jaro dzięki zamek centralny chodzi jak powinien

---------- Dodano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

zurek szybki działają jak powinny serdeczne dzięki masz może sposób na lusterka....:wako2:

---------- Dodano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

jaro serdeczne dzięki za lusterka działają ok:happy:

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
zurek szybki działają jak powinny serdeczne dzięki masz może sposób na lusterka....:wako2:

---------- Dodano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

jaro serdeczne dzięki za lusterka działają ok:happy:

pierwszy wolny
drugi zamieniasz z piatym
trzeci z czwartym
szósty wolny
siódmy wolny

PAWEŁ74

Początkujący
Punktów
0
Miasto
OLSZTYN
mam jeszcze problem z klimą a tak dokładnie z silniczkiem ciepło zimno to ten biały wtyk, zielony i pomarańczowy po małej przeróbce działają bez zarzutu czy w nim też trzeba coś przepinować ?
sprawdziłem kość z europy i anglika jest taka sama i pin wychodzą z silniczka tam gdzie wchodzi kość, gdzie szukać przczyny

zurek0523

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Mazowieckie
napisz co z tym zimno ciepło się dzieje.Na europejskiej instalacji zawsze działało od razu wszystko.

PAWEŁ74

Początkujący
Punktów
0
Miasto
OLSZTYN
instalacje mam angielską,jak podłącze angielski silnik o też nie chodzi,bezpieczniki ok i tamte dwa pozostałe działają a ten nie chce
na który pin powinno przyjść zasilanie i jakiej wartości

zurek0523

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Mazowieckie
w czwartek będę chyba w domu to mogę sprawdzić bo z głowy nie pamiętam. wcześniej nie dam rady chyba ze ktoś inny.

sieniek121233

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
kielce
witam,nie wiem od czego to zależy ale czasem trzeba przepinować silniczek od ciepło zimno,zrób tak,1 żółty,2 luzny,3 brązowo czerwony,4 biało niebieski,5 żółto zielony,6 fioletowy,powinno pomóc...

PAWEŁ74

Początkujący
Punktów
0
Miasto
OLSZTYN
witam i dziękuję za pomoc klima chodzi bez zarzutu i przeróbek, mały błąd natury po prostu zawinął się jeden ten cieniutki pin w kości ale w panelu sterowania to zasilający ale pech więc biała kość chodzi bez żadnych zmian,autko skończone
zurek linke gazu przerobiłem angielską nawet to nieżle wgląda ,już po rejestracji ale jak się ma benzynę to przekładka powinna być od benzyny jest to wtedy zrobione ok diesel jednak tak do końca nie pasuje pozdrawiam :lece:

zurek0523

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Mazowieckie
masz racje PAWEŁ ale bardzo cięzko jest znaleść przekładkę od benzyny. inne są przewody klimy wspomagania i zegary

granicus

Nowy
Punktów
0
Miasto
Słupsk
mazda 6 2002

witam, jestem w posiadaniu mazdy 6 z rączką w podsufitce nad kierowcą, czyli podejrzewam że anglika i mam ogromny problem z klimatyzacją.. brakuje w tym aucie przewodu, a serwis i ja także nie możemy znaleźć odpowiedniego mimo przeszukania setek ofert i zamówienia jednego nawet.. w scianie grodziowej do nagrzewnicy są dwa otwory i pomiędzy nimi, pod pewnym kątem, dwa otwory do przeykrecenia przewodu.. wszystkie rurki ktore oglądam mają jeden otwór do przykręcenia do nagrzewnicy :/
a tak w ogóle, to czy jezeli będzie przewód to reszta będzie działać? czy też ktoś mógł w ogóle całej reszty elektroniki nie podłączyć?
pozdrawiam i z góry baaardzo dziękuję za odpowiedź

Do góry Bottom