• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Mazda 6/ 1.8L/ 2004r

Szymon_M61987

Początkujący
Punktów
0
Witam Do sprzedania Mazda6, bez rdzy, zawieszenie po remoncie, nowe opony dunlop spsport, nowa pompa wody , pasek, napinacz i rolki jest to anglik przełożony w Wadowicach w warsztacie "JARO" bardzo znany i rekomendowany warsztat do przekładek zwłaszcza Mazda 6, auto posiadam od ponad roku i bardzo sobie go chwalę można go sprawdzić w stacji diagnostycznej czy aso mazda nie był bity, zapraszam na jazdę próbną. Więcej info pod numerem 799232850

Szymon_M61987

Początkujący
Punktów
0
Może uzupełnie opis:

Witam mam do sprzedania mazde 6, 8 airbag, elektryczne 4 szyby, tempomat, radio cd, climatronic, czujnik fotelika dla dziecka wyłączający poduszkę powietrzną , jeżdżę nią od roku auto sprawuję się bez bez zarzutu silnik jest na łańcuchu rozrządu czyli bez obsługowy, nowe opony dunlop sp sport na alufeldze mazdowskiej, zawieszenie po remoncie. W listopadzie pasek mikro, napinacz i rolka zmienione na nowe oraz wszystkie płyny ustrojowe wraz z olejem i filtrami. OC i przegląd do 25.09.2013 do samochodu dodaje masę części elektronicznych które posiadam(między innymi: czujniki wałka 3szt, przepływomierze powietrza2szt, silnik krokowy, wtryskiwacze4szt, listwa wtryskowa, przepustnica, sonda lambda 2szt) jest to anglik po przekładce, sam go kupiłem w angli i oddałem do przełożenia kierownicy, na przekładkę jest gwarancja i opinia rzeczoznawcy, zdjęcia na meil

rafi21chodecz

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Chodecz / Huddersfield
he w pierwszym poscie napisales ze jest auto po wymianie paska rozrzadu a w drugim ze auto ma silnik na lancuszku rozrzadu. Klamstwo ma krotkie nogi :)

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
he w pierwszym poscie napisales ze jest auto po wymianie paska rozrzadu a w drugim ze auto ma silnik na lancuszku rozrzadu. Klamstwo ma krotkie nogi :)
Nie ma wzmianki o pasku rozrządu,pasek i rolki czy napinacz są w aucie w którym jest łańcuszek rozrządu,alternator,pompa wody i klima jest napędzana tym paskiem.

Szymon_M61987

Początkujący
Punktów
0
dokładnie o to mi chodziło, łańcuch jest od rozrządu i jego się nie rusza jak nie daje o sobie znać a pasek MIKRO był zmieniany przy okazji napinacza i rolki, a w maju 2012 była zmieniana pompa wody

Szymon_M61987

Początkujący
Punktów
0
A żeby mianować kogoś kłamcą nie jest trudno, tylko żeby to zrobić to trzeba pierwsze zapoznać się ze specyfiką silnika mazdy L8 1800cm3

Pozdrawiam autora tego postu i dziękuję Panu Mazurkowi który już nie jedną Mazdę przełożył

Do góry Bottom