Witam. Jeśli byłby ktoś zainteresowany dobrym autem, a nie wyciągniętym trupem ze złomu to sprzedam swoją mazdę. Przebieg 113tys mil Od długiego czasu jestem jej włascicielem, w wakacje przyjechała do PL, opłaciłem ją (skarbówka, celny i inne złodziejske opłaty), OC, mot. Cóż nie muszę jej sprzedać, ale jeśli by sie klient trfił to sprzedam, bo chcę coś o większej mocy(w grę wchodzi zamiana na bmw x3 lub x5).
Cena 7,300zł
No cóż auto w miarę dobrze wyposazone, klima, tempomat, abs, 8 poduszek i inne bajery, wersja TS. Zadbane w środku jak i na zewnątrz. Ja osobiście nie palę i nie pozwalam palić w aucie osobom jadącym, więc za mojej kadencji, nie palone
Więcej info na PW lub tel, lecz ciężko w najbliższe dni będzie sie do mnie dodzwonić. Proszę nie składać mi smiesznych ofert, bo naprawdę nie zależy mi bardzo na sprzedazy.
Tel. 504-988-158
Lokalizacja Ciechanów, Mazowieckie
Pozdrawam!

Cena 7,300zł
No cóż auto w miarę dobrze wyposazone, klima, tempomat, abs, 8 poduszek i inne bajery, wersja TS. Zadbane w środku jak i na zewnątrz. Ja osobiście nie palę i nie pozwalam palić w aucie osobom jadącym, więc za mojej kadencji, nie palone
Więcej info na PW lub tel, lecz ciężko w najbliższe dni będzie sie do mnie dodzwonić. Proszę nie składać mi smiesznych ofert, bo naprawdę nie zależy mi bardzo na sprzedazy.
Tel. 504-988-158
Lokalizacja Ciechanów, Mazowieckie
Pozdrawam!