• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[AUTO W PL] Maserati Quattroporte V 4.2L, 400KM, 2004r OKAZJA !!

Punktów
0
Witam.

Jestem nowy na forum, jak zresztą widzicie. Mam ofertę sprzedaży luksusowego samochodu w wersji angielskiej. Zapraszam do przeczytania ogłoszenia oraz zobaczenia zdjęć. Samochód także wystawiony na otomoto.pl, gumtree.pl oraz allegro.pl.

Do sprzedania ekskluzywny samochód marki Maserati Quattroporte V z końca roku 2004. Samochód jest sprawny, do wzięcia od zaraz, z pełną dokumentacją rejestracyjną.

Wersja angielska Maserati Quattroporte V 2004r, 4.2l 400KM, skrzynia biegów półautomatyczna DuoSelect (manetki na kierownicy) kolor szary, z pełną dokumentacją rejestracyjną, płytami do nawigacji, dokumentacją producenta, zestawem dwóch kluczyków, unikalnym kodem do odblokowania radia (w razie potrzeby), wraz z pełnym wyposażeniem wnętrza. Samochód jest sprawny: elektryka, silnik, blacharka i lakier w stanie bardzo dobrym, lecz potrzeba mu jeszcze minimalny nakład pracy i uwagi z drobnostkami które wymienię poniżej.

Dlaczego tak tanio??? Nie mam zamiaru Was oszukiwać- samochód brał udział w wypadku drogowym lecz został kompleksowo zreperowany. Pragnąłem samochód naprawić w Polsce, przetransportować z powrotem do Wielkiej Brytanii i sprzedać, lecz sytuacja się zmieniła i pragnę samochód sprzedać od zaraz w Polsce. Nie mam czasu ani głowy by więcej się nim zajmować 'na odległość' i nie zamierzam już więcej w niego inwestować. Pragnę go sprzedać 'za symboliczne' pieniądze w Polsce. Proszę jak najbardziej przestudiować zdjęcia, zadzwonić, bądź pisać maila, chętnie go zaprezentuję w pełnej okazałości. Samochód do zobaczenia na Śląsku, okolice Wodzisławia Śląskiego. Szybka sprzedaż, tylko prawdziwi zainteresowani proszę!

A teraz najważniejsze, CENA. Będę z Wami szczery, planowałem samochód doprowadzić do pełnej okazałości i sprzedać w Wielkiej Brytanii lub w Polsce za równowartość około 90000zł. Nie osiągnę tego. Spędziłem wiele czasu przeczesując serwisy internetowe, fora, gazety, portale aukcyjne by móc wycenić pojazd obiektywnie, w takim jakim jest stanie, na Polskie warunki. Biorąc pod uwagę ceny części (z Allegro), samochód na części jest wart około 110000zł (wiem, wiem nie można na podstawie części wycenić prawdziwej wartości pojazdu). Samochody Maserati Quattroporte z końca 2004 oraz 2005, w pełni sprawne i zarejestrowane w Polsce są warte 85000-120000zł. Wykluczyłem 'cudowne' tanie oferty, w których sprzedawcy oferują SPROWADZIĆ uszkodzony samochód z USA za 45000zł +podatki, cło, gdyż proszę sobie doliczyć koszty napraw itp.- wyjdzie grubo ponad 100000zł. Do sedna. Samochód sprzedam od zaraz za 53500zł. Oczywiście samochód nie jest kradziony, proszę sprawdzić sami (poniżej oferty jest numer VIN).

Samochód potrzebuje stosunkowo niskiego nakładu finansowego (jak na markę oraz wartość samochodu) by:
-naprawić elektryczne sterowanie lusterek bocznych,
-naprawić elektrykę bagażnika (który można otwierać kluczykiem lecz nie elektronicznie, z pilota),
-dopasować wąż do klimatyzacji (ten który posiadam jest uszkodzony lecz na jego podstawie można dobrać zamiennik) i nabić ją gazem,
-brak emblematu ‘Pininfarina’ na prawym przednim błotniku oraz emblematu ‘korony Maserati’ za tylnimi prawymi drzwiami (na zdjęciach oba widoczne z lewej strony).

Koszt zrobienia tego wszystkiego oraz dokupienia emblematów to ile? 1300zł? Proszę bardzo. 52200zł i samochód jest Wasz.

Co z nim zrobicie? Jest masa pomysłów: czekać na rejestrację w Polsce i posiadać swój luksusowy, wymarzony samochód, bądź oferować przewozy na imprezy okolicznościowe, bądź sprzedać na części, a może i wyeksportować? A może warto przełożyć deskę rozdzielczą i rejestrować pojazd już teraz? Osoba decydująca się na kupno tego pojazdu ma z pewnością pewne zaplecze finansowe i nie brak jej pomysłów .

OKAZJA!!!

Cena 52200zł. Czekam tylko na poważne oferty.

Specyfika pojazdu:
model Maserati Quattroporte V 2004
numer VIN: ZAMCD39C000013838
silnik 4.2 L, 400KM
przebieg: 37490 MIL ( 59984 KM)
półautomatyczna skrzynia biegów DuoSelect
Wysoki standard nagłośnienia firmy BOSE

Proszę o kontakt na priv lub adres email pkazmierski0@gmail.com

Paweł

100_3629.JPG 100_3636.JPG 100_3637.JPG 100_3640.JPG 100_3641.JPG 100_3646.JPG 100_3648.JPG 100_3650.JPG 100_3651.JPG 100_3654.JPG

Punktów
0
--------Uwaga, uwaga--------

Sprzedam go od zaraz za 49500 zł

Czekam na poważnych zainteresowanych

Pozdrawiam

Do góry Bottom