Witamy na Forum Anglików!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Witam mam forda kuge 2010 anglik po przegladzie i jezdze nim ale zastanawiam sie nad przekladka
jaki bylby to koszt (lampy przerobione ) dzieki I pozdr..
Ile za Volvo v40 2017, v60 2015,xc60 2016, Nissan kaszkaj 2017, BMW 1 2016? Tylko dwa z powyższych będą jechać na przerobke. Interesują mnie tylko konkretne ceny za konkretną usługę i części. Wasze części.
Witam!
Wykonujemy usługę polegającą na przystosowaniu pojazdów z kierownicą po prawej stronie do ruchu prawostronnego.
Specjalizujemy się we Fordach i Volvo (oprócz tego przerabiamy także inne samochody)
Kasujemy sterowniki SRS(crash data) różnych marek.Z pliku przesłanego przez klienta lub bezpośrednio po złączy OBD
W marce Ford i Volvo przekodowujemy sterowniki CEM. z RHD na LHD,USA na EU ,,dopisujemy zegary TFT. (CEMy kodujemy też bez potrzeby przyjezdzania autem)
I wiele innych funkcji których nie zrobi daeler volvo
Usługa kompleksowa od A do Z.
Na życzenie przegląd techniczny oraz opinia rzeczoznawcy.
Wadowice, woj. małopolskie.
VOLVO oraz FORD
diagnostyka błedów DTC i ich usuwanie
programowanie modułów
przeprogramowanie aut z RHD(anglik) na LHD(kierownica z lewej strony)
kasowanie Crasch data w sterownikach SRS (różne marki)
dokodowywanie kamery wstecznej lub PDC itp.
możliwość skonfigurowania auta według życzeń klienta ,gdzie w servisie niektóre opcje są niedostępne
dostosowywanie aut z wersji angielskiej na europejską
klonowanie sterowników GEM,CEM,SRS i wiele innych
adaptacje
Moja wersja jest podstawowa bez żadnych bajerów jedynie co posiada to system start stop i tyle.... nie zależy mi na dołożeniu żadnych bajerów chcem zostawic tak jak jest... czyli jaka będzie cena 10000 zł czy mniej?
Jak długo by trwała przekładka? Auto jest jeszcze w Anglii będę zjezdzal we wrześniu i moje pytanie czy lepiej poczekać przełożyć kierowcę i dopiero wtedy przerejestrowac czy nie ma znaczenia?
VOLVO oraz FORD
diagnostyka błedów DTC i ich usuwanie
programowanie modułów
przeprogramowanie aut z RHD(anglik) na LHD(kierownica z lewej strony)
kasowanie Crasch data w sterownikach SRS (różne marki)
dokodowywanie kamery wstecznej lub PDC itp.
możliwość skonfigurowania auta według życzeń klienta ,gdzie w servisie niektóre opcje są niedostępne
dostosowywanie aut z wersji angielskiej na europejską
klonowanie sterowników GEM,CEM,SRS i wiele innych
adaptacje