• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Lusterka do Anglików - Krugozor

Misiek

VIP
Punktów
82
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Artykuł: Lusterka do Anglików - Krugozor

Chciałbym zaprezentować absolutną nowość jaką są lusterka Krugozor!
Dzięki genialnej w swojej prostocie i opatentowanej konstrukcji lusterka Krugozor w znaczący sposób poprawiają pole widzenia w samochodach przystosowanych do ruchu lewostronnego na naszych drogach! Każdy kto choć raz jeździł samochodem z Wielkiej Brytanii po naszych polskich drogach wie jak trudnym i niebezpiecznym dla siebie oraz innych użytkowników drogi jest manewr wyprzedzania. Montując lusterko Krugozor w swoim aucie poprawisz swoją widoczność drogi oraz staniesz się o wiele bezpieczniejszym użytkownikiem dróg!

Lusterka Krugozor oparte są na działaniu peryskopu. Dwa lustra "patrzą" na siebie powiększając kierowcy pole widzenia. Mechanizm ten montuje się w dolnym rogu przedniej szyby tuż ponad deską rozdzielczą uzyskując w ten sposób pole widzenia pasażera. Zamontowanie oraz dostosowanie lusterka do własnych preferencji zajmuje tylko kilkanaście sekund i nie potrzebne są do tej czynności żadne narzędzia gdyż montowane są one na przyssawkach. Mocowanie na wysokości bocznego lusterka sprawia, że wystarczy jeden obrót, głowy żeby zobaczyć co się dzieje za jak i przed autem. Krugozor pasuje do każdego rodzaju aut, zarówno osobowych jak i ciężarowych oraz busów.

Lusterka Krugozor to rewolucyjne rozwiązanie łączące w sobie wygodę oraz bezpieczeństwo. Dzięki niemu będziesz widział co dzieje się na przeciwnym pasie ruchu bez konieczności ryzykowania "wychylenia" auta dzięki czemu zwiększa się bezpieczeństwo Twoje jak i osób jadących w autach z naprzeciwka.

System Krugozor -> http://krugozor.pl

Załączniki

• pole_widzenia_466.jpg
    pole_widzenia_466.jpg
    66,2 KB · Wyświetleń: 3

keruza

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Olkusz
Ja je już kupilem, za tydzień jak wrócę z Londynu będe je testowal.

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Myślę, że to super sprawa te lusterka. Ułatwią podróżowanie wielu kierowcą.
Jakbym miała anglika z pewnością bym takie kupiła. :klaszcze:

G

Gość

ja jeżdżę anglikiem po Polsce już 3 lata z małymi przerwami,bez kolizji. Zasada jeśli nie trzymasz się blisko samochodu przed tobą to delikatnie wychylając się bez konieczności zjeżdżania na lewy pas, nie jest trudnością wyprzedzić ciężarówkę bo w autach osobowych mając go przed sobą widzisz wszystko.I takie lusterko wcale nie jest potrzebne jeśli jezdzisz z głową i bezpiecznie.Ładna reklama,podziwiam pomysł i nie odradzam kupna lusterka,jeśli ktoś lubi brawurę,choć będę szczera ja też lubię szybko pojechać ale tylko wtedy kiedy są warunki ku temu.Życzę powodzenia.

cisiel

Początkujący
Punktów
0
Miasto
York / Grudziądz
Mam anglika i mieszkam w UK, gdzie moge kupic takie lusterka na terenie uk? Nie znalalem ich jeszcze na ebay'u a nie kupie z Polski bo nie chcialbym zeby koszty przelewu stad przewyzszaly wartosc produktu a chcialbym je miec przed podroza :ke:

divorski

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
kraków
Te lusterka wypiepszyły całe sądy i "wałdze" polską po prostu zostali wywaleni w kosmos tępaki a jakby było ładnie gdyby mądrość ministra wymyśliła te lusterka ale on tylko ma ryja przy korycie to po co myśleć ten kto wymyślił te lusterka powinien być ministrem infrastruktury takich ludzi potrzeba w rządzie coś dla ludzi a nie tylko pod siebie wy politycy przez duże CH.....

Do góry Bottom