Witam. Być może pojawił się już taki temat, ale na pewno nie odpowiedział na wszystkie moje pytania. Zajmuję się trochę branżą motoryzacyjną, cały czas współpracowałem z osobą mieszkającą w Anglii i to ona przesyła mi oferty i organizowała transport, ale niestety ostatnio mnie trochę wykantowała ( za dużo zaufania ) i współpraca się skończyła.
Mam pytanie, na jakich stronach internetowych licytowaliście auta, trzeba być zarejestrowanym użytkownikiem i ponosi się za to jakieś koszty? Jak wygląda zapłata za ten samochód? I skąd wziąć dobrą / zaufaną firmę transportową, która po drodze nie weźmie już jakiś cennych gadżetów z auta? Jak to wszystko zgrać żeby miło ręce i nogi? A może jest jakaś osoba, która przebywa w Anglii i była by zainteresowana współpracą?
Generalnie interesują mnie wszystkie auta w dobrej cenie, a najbardziej to BMW.
Czekam za odpowiedziami.
Mam pytanie, na jakich stronach internetowych licytowaliście auta, trzeba być zarejestrowanym użytkownikiem i ponosi się za to jakieś koszty? Jak wygląda zapłata za ten samochód? I skąd wziąć dobrą / zaufaną firmę transportową, która po drodze nie weźmie już jakiś cennych gadżetów z auta? Jak to wszystko zgrać żeby miło ręce i nogi? A może jest jakaś osoba, która przebywa w Anglii i była by zainteresowana współpracą?
Generalnie interesują mnie wszystkie auta w dobrej cenie, a najbardziej to BMW.
Czekam za odpowiedziami.