• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Laguna II problem z airbag

konrad1005

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Pruszków
Witam.
Mam taki problem ze jak jade to co jakis czas włącza się kontrolka airbag i czasami jak dodaje gazu do dechy to sie znowu zapala a jak zdejmę nogę z gazu to gaśnie.

michael

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
UK
Ja mam to samo jeszcze przy angliku, byłem na clipie i brak komunikacji z komputerem poduszek. Elektronik mówił, żeby przeczyścić wtyczki przy tym komputerze. Objaw ten pojawia się często w bardzo wilgotne dni.

adrian5

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Koszalin
Witam

Mailem podobny problem jak wciskałem mocniej pedał gazu to zapalała się kontrolka poduszek później gasła auto traciło wtedy trochę mocy myślałem ze styki przy fotelach na kompie nic nie wyszło tylko wypadanie zapłonu po wymianie 2cewek problem się skończył od wakacji spokój dziwne ale podziałało :happy:

michael

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
UK
A oprócz tych sytuacji z pedałem gazu, zapalała się samoczynnie? Jak sprawdzić takie cewki (ołówkowe)?

adrian5

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Koszalin
NA kompie wyskoczyło ze wypada zapłon na 3 i 4 cylindrze cewki nie sprawdzałem za 2 szt zapłaciłem 130 zł w poprzedniej lali tez wymieniałem 2 cewki padły nagle

Do góry Bottom