• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

laguna ii problem nietypowy z blokadą

konrad1005

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Pruszków
witam.
jakis czas temu przełożyłem sobie lagune ii kombi. po przekładce blokada kierownicy działała, po wyjeciu karty kirownica blokowala sie. niedawno musiałem jeszcze raz rozebrac swoją lalke i tym razem blokada nie blokuje po zlozeniu do konca, mianowicie slychac ja, wysuwa zabki ale jak sie upre to dam rade przekręcic kierownice, wtedy slychac jak przeskakuje po zebach blokady. podczas drugiego demontażu klemę rozpiąłem z włożona kartą w czytniku. poprosze o jakies podpowiedzi tylko bez typu "poszukaj sobie na forum" bo szukalem i nikt takiego problemu nie miał, sztyca jest europa.

drekrobak

Bywalec
Punktów
1
Miasto
Biłgoraj
Prawdopodobnie drążek miedzy kierownicą a maglownicą masz dalej z wersji angielskiej a on różni się długością od tego z wersji kontynentalnej.

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
249
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
za głeboko na magiel założony jest drążek
kolega dzwonił do mnie w tej sprawie jakiś czas temu

Pozdrawiam
Rafał

adambiker

Anglikomaniak
Punktów
5
Miasto
stalowa wola/irlandia
wiem ze dlugo po czasie odpisuje ale zweckform ma racje za daleko wlozony w trzpien magla krzyzak, ten sam problem mil pewien Pan ktory swego czasu dzwonil do mnie tez po wymianie magla mechanik wlasnie tak zrobil ze za gleboko wlozyk krzyzak i potem nie bylo blokady, wiec problem nie dotyczy tylko anglikow tylko tez europejczykow,
pozdrawiam

Do góry Bottom