• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

KUPIĘ BMW E46

ismarten

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
Bolesławiec
Sorki kolego ale jeśli jesteś taki markotny i chcesz auto od pierwszego właściciela, bez ukrytych wad i najlepiej żeby od nowości w stodole stało to pakuj dupe do samolotu i powodzenia w poszukiwaniach :D

mariuszstp

Nowy
Punktów
0
Sorki kolego ale jeśli jesteś taki markotny i chcesz auto od pierwszego właściciela, bez ukrytych wad i najlepiej żeby od nowości w stodole stało to pakuj dupe do samolotu i powodzenia w poszukiwaniach :D
Nie wybielaj się tak mistrzu .Po pierwsze ja nikomu ani nigdzie nie pisałem ,że chce od pierwszego właściciela, po drugie nie wspomniałem też ,że chcę ze stodoły nowego, wręcz przeciwnie pisałem ,że może być nawet bez papierów czyli na części. Ty wysyłasz mi na e-mail igłe z przebiegiem 136 tyś DIESEL! I ZACZYNASZ ,ŻE DWUMAS DO WYMIANY ITD. Jeśli więc twoje igły tak wyglądają to szukaj jeleni w lesie ,a nie na forum.

ismarten

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
Bolesławiec
Nawet nie skomentuje wypowiedzi osoby która widzi 136 tys przebiegu na angielskim liczniku i myśli że to w kilometrach.

Do góry Bottom