• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ktory model wybrac ??

vip-car

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
Łódź
www.przekładki.pl
Widzisz kolego jakbyś nawet się bardzo starał to ja już nie robię usług .Masz 100 % racji co do naszej lekkiej wymiany zdań.A co do silników mazdy w dieslu model przed liftem mocno awaryjny dół silnika nie wiem jak dzisiaj ale pół roku temu goły słupek 5500 .W modelu po lifcie zostało to zmienione.

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Z tych aut co wymieniłeś mieliśmy:
mazde 6 04r (nie anglik)
passat 02r (anglik)
volvo s60 02r. (anglik)
Osobiście najlepiej jeździło mi się mazdą w dieslu 146Km, 2,0 TDI (minusy: nie wygodne siedzenia, i mały zakres skrętu) bardzo dobrze trzyma się drogi i bardzo mało paliła - o przekładce nic nie napisze bo japońców nie robimy więc nie wiem.
na drugim miejscu passat 2002r. wygodne auto, bardzo popularne (łatwo sprzedać) skala trudności przekładki- średnia, łatwo kupić części (oczywiście czarne) bezawaryjne.
trzecie volvo s60 -to co mieliśmy 180km 2,0 turbo benzyna -przekładka najprostsza, części też ogólnie dostępne ale mi się niewygodnie jeździło, może powodem były za duże felgi.
Jeśli chcesz kupić auto sobie to Tobie ma się podobać i nim dobrze jeździć.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
jak chcesz przekladac sam to bedziesz to forum odwiedzal czesto

ja ci polecam mazde 6
w dieslu ma kopa jak cholera (jak na diesla )tylko silniki awaryjne
w benzynie bedziesz jezdzil do smierci tylko z przekladka klopot

instalacja jak w fordach prosta jak drut , wkoncu jak by niebylo ktos z forda to projektowal

patbar

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Ostrowiec Św
Wielkie dzięki za informacje. Teraz pozostaje mi poszukać jakiejś w miarę nie zjechanej w rozsądnej cenie chociaż patrząc na jej cenę tam i u nas to oferta korzystna. Tak myślę że jak przełożę to spróbuje sprzedać i kupie młodsza po lifcie.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
nie licz na szybką sprzedaż "6" po przekładce

Do góry Bottom