• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Kto odgadnie czyja to robota?

Status
Zamknięty.

sherves

Anglikomaniak
Punktów
73
Miasto
UK
Andrzej nic się nie wyświetla, dodaj link jeszcze raz

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
gdzies to wyszukał

moze to nie jakis zabytek tak jak twoje ale spoko jezdzi

holipa

Anglikomaniak
Punktów
26
Miasto
wioska :D
poprawny link :

@mazurek wrzuciłeś link ogólny prowadzący do zauploadowanych przez użytkownika filmów ;)

holipa

Anglikomaniak
Punktów
26
Miasto
teraz się papudraki przyznać czyja to robota, bo skoro mazurek pokusił się o nakręcenie video to znaczy że to któryś z forumowych cudotwórców zdziałał.

holipa

Anglikomaniak
Punktów
26
Miasto
wygląda jak robota Cytryna & Gumiaka z złomnikowych opowieści

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Takich patentów nie widziałem od dawna,zamek otwierany śrubokrętem,moduły owinięte izolacją bez obudowy,lusterka a raczej kable prawy do lewego...wypij kolego...

kriskos997

Anglikomaniak
Punktów
12
Miasto
świetokrzyskie
hehe dobre... ciekawe który używa niebieskich kabli??? ale swoją drogą to wymyśleć patent na lusterka to musiałbyc naprawde inteligent a moduły matko ciekawe ile koleś zrobił tak samochodów

powiedz Mazurek co sie gościowi działo ze na poprawke przyjechał ?

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
domyslam sie czyje to auto bo chyba rozmawiałem z włascicielem o poprawce, szkoda ze nie wziołem tego byłby spory zapas kabelków :) a czyja to robota ? większosć z nas chyba wie

holipa

Anglikomaniak
Punktów
26
Miasto
JARO niewiem jak ty , ale ja nie jestem przesadnym fanem ucinaczek kątowych , lutownicy i sztukowania kabli.
prędzej poszedłbym w kierunku pokazanym na filmie mazurk i dam sobie rękę obciąć że efekt byłby lepszy niż w tym wypadku.

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
domyslam sie czyje to auto bo chyba rozmawiałem z włascicielem o poprawce, szkoda ze nie wziołem tego byłby spory zapas kabelków :) a czyja to robota ? większosć z nas chyba wie
ja nie wiem :(

ręce opadają o_O
u nas coraz więcej aut na poprawkę przyjeżdża po innych, podobno koleś przekłada (znaczy próbuje przekładać) busy za 300zł (chodzi o usługę).

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Ja nie wiem,wiem tylko od właściciela ze ktoś z forum to robił.Ogólnie jeśli chodzi o ścianę to wstawiona ok,nieco przyoszczędzono z konserwacją bo rdzo pod spodem wylazła,nie wygląda to źle,ale elektryka to już inna sprawa,no i oczywiście części od modelu przed fl,sporo zostało z anglika,wycieraczki,ręczny,wkładka zamka wyłupana tak ze można auto scyzorykiem otworzyć, całość za chyba 5500zł robione rok temu.

michael

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
UK
A może fachman sam przyznałby się na forum, chyba że nie chce sobie reklamy robić. Teraz przed wyborem warsztatu trzeba szukać dobre kilka miesięcy przed oddaniem, bo takie rzeczy to nie nowość na forum. A chodzi tylko o kasę, żeby zaoszczędzić.

aro06

Anglikomaniak
Punktów
5
Miasto
warszawa
jeden drugiego kryje jak widac :D na te moduły z silniczkami nawet mi to nie przyszło do głowy ze można tak zrobić :p no a lusterka widać ktoś ma dużo miedzi zbędnej i potem kupuje całe rolki kabli w elektrycznym. Kilka już przerobiłem wozów i nie kupiłem ani centymetra kabla. Wiązka czy to z anglika albo wersji europejskiej zupełnie wystarcza i kolory się nawet zgadzają.

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
Widocznie kolego bardzo mało aut zrobiłeś... w niektórych modelech trzeba dołożyc całkiem sporo a co do tego paska to ciekaw jestem jaki był ogólny powód poprawki oprócz części od przed fl, elektryki i zamka??

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom